Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni blbina, kde nejdriv zvirata docela vtipne prudi Brendana, aby to na zaver spadlo do ocekavanyho poucovani a polepsovani. Nastesti i pres to se u toho da docela dobre pobavit, Fraser se neustale xichti jak idiot, vetsinou se i tak chova a je pekne vyzranej, ale zaroven mu tahle role docela sedla, zvirata vymejslej paradni vochcavky a jedina skoda je, ze obcas jsou triky fakt hodne slaby a zvirata vypadaj silne umele. Nicmene jako takova kravinka pro deti to slape hodne slusne, svizne natoceny, sem tam nejakej solidni forek, takze to ty 3* da. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pár minut po shlédnutí marně přemýšlím, co mi tenhle biják dal. Spíš vzal .. ale naštěstí jen hodinu a půl. Přesto, Brendan Fraser je asi spokojenej, což je vidět na jeho panděru, kdysi krásné děvčátko Brooke Shields se nám vrátila do Modré laguny a Cypress Hill raději před koncem utíkají. Ovšem kdyby mi bylo sedm .. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

V této bláznivé rodinné komedii hraje Brandon Fraser developera, který v Rocky Springs vede výstavbu obchodního komplexu pro bohatého asijského podnikatele, který lživě tvrdí, že jde o ekologický projekt. Problém je v tom, že projekt má být vybudován na území lesní rezervace, a to se ani trochu nelíbí lesním zvířátkům, které svůj milovaný les nehodlají dát zadarmo. Vykácením lesa by totiž přišla o svůj domov. Od té chvíle začnou zvířátka tropit schválnosti a ztrpčovat rodině Sandersových (Fraser, Shieldsová, Prokop) život všemi možnými i nemožnými způsoby, až do závěru s morálně ekologickým poselstvím. Tvůrci naštěstí diváka ochudili o "vymoženost", že zvířata nemluví lidskou řečí (i když sova v závěru přece jen lidským hlasem promluví) a s řídkým scénářem se pokusili dělat zázraky v podobě chrlení, pokud možno, infantilních a trapných gagů v každém druhém záběru. V praxi to znamená, že po většinu filmu dělá Brandon Fraser před kamerou šaška, různě se pitvoří, někam padá, popřípadě před nějakým zvířetem prchá a dost často to taky pěkně schytá. Zdatně mu sekunduje jeho filmová manželka Brooke Shields, která si ze sebe v závěrečných titulcích také udělá legraci a uvidíme ji, jak paroduje svou postavu v Modré laguně, nebo nám předvede Britney Spears. Jasně, Chlupatá odplata je komedií z kategorie velmi infantilní a silně předvídatelná, ale asi víc nikdo od ní nečekal. 50% ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Mám rád zvířata. Mám rád i Brendana Frasera. Tady ale tohle spojení nefunguje, i když se Brendan šklebí jako o život. Nepopírám, že jsem se několikrát pousmál, ale většina vtipných scén je prostě trapných, navíc diváka napadnou ještě dřív, než s nimi tvůrci vyrukují. Spousta postav je tady jen proto, aby se měl kdo pitvořit před kamerou. A ani zástupci fauny toho příliš nezachrání. Zvířena je sice roztomilá, ale jakmile příjdou scény, kdy zvířata mají škodit lidem, dojde Vám, že triková stránka filmu nepatří zrovna k tomu nejlepšímu. Naopak, řekl bych, že na dnešní dobu je to místy opravdu děs. Zkrátka a dobře, jde o další variantu na Sám doma, jen Kevina vystřídal mýval a jeho kamarádi Zeleného údolí. 2* jsou za Brendana Frasera a kvůli tomu, že Chlupatá odplata je přece jen určena dětskému publiku. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama