Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Alpachino 

všechny recenze uživatele

Youtube videa komentovaná klasickým pubertálním komediálním duem Mádl a Kotek. Všechny ty jejich blbosti a srandy co dělají jsou hezké, ale pořad pro mě poztrácí smysl vysílání. Věřím že pro 14 leté pubertální děti to je "cool" pořad, ale jinak zbytečné mi přijde. Nejvíce mě na pořadu obtěžuje to vysvětlování těch pojmů, to je fakt strašný. Normálně bych hodnotil jednou hvězdou, ale za moderátory dávám dvě. 35% ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle dva idioti mi kurevsky pijou krev!Objevujou objevený,navíc to lemujou debilně suchejma poznámkama,kdo je trapnější a k tomu Mádlovo křivá držka a Kotkovo psí oči!!!Nerad píšu jako prase,vulgárně atd.,ale všechno má svůj důvod!!!Zkrátka čím větší bullshit,co se týká kvality produktu,tím zkaženější recenzent!!!Přímá úměrnost mi šla,kurva!!! ()

Reklama

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad. Nevim co se tady řeší. Vždycky si ho pustim, když v sobotu vstávám a bavím se. Mádl s Kotkem jsou vtipní, jejich suchý a trapný humor mě vždy dostane. Videa jsou zajímavá, nejsem ocas, který net používá jen pro vyhledávání píčovin, takže si je rád prohlédnu aniž bych se namáhal. Nova dělá sračky, ale tohle za něco stojí. 70% 1.11.2009 ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama