Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro lidi bez internetu možná dobrý, mě stoletá videa bez možnosti výběru, bez možnosti přeskočení otravných komentátorů, bez možnosti znovupřehrání jasný odpad. To i já bych vybral lepší (a nejspíš i necopyrightovaná) videa moderoval bych to lépe. Schválně koukněte na YT kanál Rocketboom, kde se zabývají původem a cestou ke slávě podobných virálních videí. Úplně jiné kafe než tohle zesměšnění všeho. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete recept na pořad, který sice bude stát totálně za hovno, ale puberťáci ho budou milovat a vy se budete moci do aleluja chlubit nějakými koláči sledovanosti? Ano? Je v podstatě jednoduchý - vezměte dva zkrachovalce, které právě ti puberťáci bezmezně žerou, jako hlavní náplň pořadu vymyslete něco, co si každý může najít na internetu (na YouTube), rozhlašte do světa, že to bude fakt "cool" pořad a budou ho moderovat "dvě hvězdy skvělých..., ne nejlepších komedií Snowborďáci a Rafťáci" a úspěch je zaručen. A my ostatní raději rychle vypneme televizi, než se z toho "cool" pořadu s "cool" humorem poblijem. Zlatý Eso (já to fakt napsal) a "Čágo-bélo šílenci...". ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama