Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jde vlastně o to,že nevtipná ,,komická´´ dvojice Mádl a Kotek zde ukazují vtipná videa z internetu+u toho ze sebe dělají debily a říkají trapné vtipy a komentáře ke klipům.Takže jsem se vlastně díval na celkem vtipné videa z internetu,které jsem si ale mohl vyhledat sám a do toho mě otravovali kecy těchto dvou puberťáků.Tento pořad tedy pro mě postradá význam a nějaký smysl.Odpad ale dát nemohu,protože jak říkám některé klipy mě pobavili a účel komedie je tímto alespoň z malé části splněn.Samozřejmě už nikdy víc. ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na reprízovanej díl ve dvě ráno a musím říct, že pohled na buldočka po faceliftu Mádla a zkoksovanýho učně z gaybordelu Kotka při tý rádoby vtipný, free cool a in nova show, kterou režíruje asi nějakej ztripovanej gibon s větvičkou v uchu ve mě vyvolalo tak neuvěřitelně intenzivní pocit k blití, až mě to samotnýho překvapilo. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

JohnZ87 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se tihle dva exoti objeví někde spolu, je to ještě větší pohroma, než když je každý z nich sám. Dva rádoby vtipní "umělci" skáčou z jednoho televizního a filmového průseru do druhého. Snaha přizpůsobit své vystupování co nejvíce mladé generaci je až přehnaná. Připočtěte si k tomu, že tenhle pořad navíc ještě nemá moc co nabídnout a další trapárna je na světě. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama