Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

Reklama

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem takhle včera nechala televizi zapnutou déle, než jsem měla v úmyslu, a hned jsem byla odměněna objevem nové dimenze fekálního odpadu. V pořadu "Stahovák" jsou uváděna videa, jaká obvykle na konci zpráv pouští TV NOVA, asi aby znechucené či rozzuřené diváky dostala do pohody. Jde o takové ty rozežranosti jako běhání v bahně, plavání v bahně, fotbal v bahně atd. Zábavné, ha-ha. Vůbec nejhorší bylo video, kde se banda vygumovaných blbek v polostaženém spodním prádle bavila rozkopáváním nafukovacích balónků mezi svýma nohama - hanba mě fackovala za ty 3,14če. A vrcholem této hromady exkrementů pak je pseudomoderátorská dvojice postpubescentů Kotek - Mádl. Pořad běžel po 22:00 hodině, tedy v době určené převážně dospělému obecenstvu. Nevím, kdo příčetný a svéprávný nad 18 let věku je ochoten sledovat infantilní třeštění rozjívených fracků - já tedy určitě ne. Zábavné, vtipné a roztomilé? Ani omylem! Jen hloupé, trapné a ubohé. Dala bych i hvězdičku za některá videa, ovšem za ty dva kokot(k)y musím 6* strhnout. 5% ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama