Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro lidi bez internetu možná dobrý, mě stoletá videa bez možnosti výběru, bez možnosti přeskočení otravných komentátorů, bez možnosti znovupřehrání jasný odpad. To i já bych vybral lepší (a nejspíš i necopyrightovaná) videa moderoval bych to lépe. Schválně koukněte na YT kanál Rocketboom, kde se zabývají původem a cestou ke slávě podobných virálních videí. Úplně jiné kafe než tohle zesměšnění všeho. ()

Reklama

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Videa schválně jedou tak na půlce televize, aby... vlastně nevím proč. Navíc vždy pouštějí jen zkrácené verze, aby... taky nevím. Každé 3 minuty je blok videí přerušení duchaplným komentářem moderátorů, aby... se nikdo náhodou nebavil. Jde vlastně jen o reklamu na weby novy, kde se jejich videa streamují vždy jen po několika sekundách, aby... náhodou je nemohl shlédnout někdo s pomalým připojením. O tom že autorská práva videí z youtube patří autorům, kterých se nikdo neptá už se ani zmiňovat nebudu. Ostatně ty videa na internetu mají tu výhodu že si je člověk vybere sám, a tady i o tuhle přichází. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama