Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jde vlastně o to,že nevtipná ,,komická´´ dvojice Mádl a Kotek zde ukazují vtipná videa z internetu+u toho ze sebe dělají debily a říkají trapné vtipy a komentáře ke klipům.Takže jsem se vlastně díval na celkem vtipné videa z internetu,které jsem si ale mohl vyhledat sám a do toho mě otravovali kecy těchto dvou puberťáků.Tento pořad tedy pro mě postradá význam a nějaký smysl.Odpad ale dát nemohu,protože jak říkám některé klipy mě pobavili a účel komedie je tímto alespoň z malé části splněn.Samozřejmě už nikdy víc. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama