Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na reprízovanej díl ve dvě ráno a musím říct, že pohled na buldočka po faceliftu Mádla a zkoksovanýho učně z gaybordelu Kotka při tý rádoby vtipný, free cool a in nova show, kterou režíruje asi nějakej ztripovanej gibon s větvičkou v uchu ve mě vyvolalo tak neuvěřitelně intenzivní pocit k blití, až mě to samotnýho překvapilo. ()

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

Reklama

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

všem co dali více než 1 hvězdičku bych tipoval průměrnou inteligenci a věk mezi 14 až 18 lety...tohle opravdu ne-e, na pubertální humor a výstřelky mám sice také ještě věk, ale naprosto odsuzuji trapná klišé a dokola ohrané věci jako například v případě Leoše Mareše, a nutno říct že dvojice Kotek, Mádl se mu nebezpečně přibližuje... ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem, ale u některých videí jsem se zasmál (asi proto, že jsem je neznal). Kotek opět ukázal svoji trapnost, Mádl se snížil na jeho uroveň. Nebýt komentářů u některých videí, tak bych možná dal 2*. EDIT: Po druhém díle snižuji hodnocení, protože oni některé videa zkracují a ty nejlepší záběry neukáží ... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama