Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Občas tam pustí video, které je zajímavé, ale valnou většinu už každý průměrný člověk, nudící sedící, xkrát viděl na youtube. Mnohdy tam dají videa, která jsou tak nezajímavá, že nechápu podle jakého systému ta videa třídili. A to jejich šaškování? Ubohost, ze snahy o zalíbení vychází stočené hovno korunované pažitkou, asi tak by se Stahovák dal namalovat. Kotek a Mádl dávno dohráli, vo co jim jako de? ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad, který propaguje "směšná" či "zajímavá" videa, která každý, kdo běžně využívá youtube a internet všeobecně, dávno zná. Do toho Kotek a Mádl, kteří se snaží být "cool" a "crazy". Myslím, že popularita pořadu se pozná už jen podle toho, že z ranních sobotních hodin, kdy býval čas na Eso přesunuli Stahovák do nočních hodin na MTV. ()

Reklama

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

všem co dali více než 1 hvězdičku bych tipoval průměrnou inteligenci a věk mezi 14 až 18 lety...tohle opravdu ne-e, na pubertální humor a výstřelky mám sice také ještě věk, ale naprosto odsuzuji trapná klišé a dokola ohrané věci jako například v případě Leoše Mareše, a nutno říct že dvojice Kotek, Mádl se mu nebezpečně přibližuje... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama