Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Videa sou sice dost dobrý (většinou), ale moderátorská dvojice je NEUVĚŘITELNĚ trapná. Strašlivě! Když jsem to měl puštěný a přišel ke mně někdo do pokoje, normálně mě bylo trapně za ně. Kdyby tomu přidali trochu na serióznosti, neuškodilo by. A navíc: to že mají ty videa v malým okýnku je docela sobecký k lidem, co mají televizi úhlopříčky pod metr. Když nemám co dělat, klidně si to pustím, ale abych to vyhledával cíleně ... bože jenom to ne! ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková netová směsice vtipného, nechutného, zajímavého a zbytečného. Když už opravdu nemáte co dělat, a mozek Vám nebere na lepší zábavu, tak do toho jděte, vyčistíte si hlavu. Spoustu těch videí byste na internetu ani sami neobjevili, pokud nesedíte celý den u PC a nesurfujete jako o život. Dávám jednu čestnou hvězdu. P.S. Mádl s Kotkem jsou tu za dva pubeťáky, které dokáže vzrušit i pomyšlení na odhalené ženské ňadro a podle toho se i chovají. Asi to je cílené spíše na hoodně mladou generaci. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel nechápu, proč bychom se měli dívat na videa z internetu v televizi, ale budiž, ne každý internet má, tak by bylo možné pořad vnímat jako novodobé neváhej a toč. Tentokrát však máme před sebou podařenou hereckou dvojici, která je však absolutně nepoužitelná k moderování. Vytvořili snad ty nejkýčovitější prvky, které naplnují představy důchodců o mladé generaci dneška. Trapnost nemá hranic, smutné. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama