Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem takhle včera nechala televizi zapnutou déle, než jsem měla v úmyslu, a hned jsem byla odměněna objevem nové dimenze fekálního odpadu. V pořadu "Stahovák" jsou uváděna videa, jaká obvykle na konci zpráv pouští TV NOVA, asi aby znechucené či rozzuřené diváky dostala do pohody. Jde o takové ty rozežranosti jako běhání v bahně, plavání v bahně, fotbal v bahně atd. Zábavné, ha-ha. Vůbec nejhorší bylo video, kde se banda vygumovaných blbek v polostaženém spodním prádle bavila rozkopáváním nafukovacích balónků mezi svýma nohama - hanba mě fackovala za ty 3,14če. A vrcholem této hromady exkrementů pak je pseudomoderátorská dvojice postpubescentů Kotek - Mádl. Pořad běžel po 22:00 hodině, tedy v době určené převážně dospělému obecenstvu. Nevím, kdo příčetný a svéprávný nad 18 let věku je ochoten sledovat infantilní třeštění rozjívených fracků - já tedy určitě ne. Zábavné, vtipné a roztomilé? Ani omylem! Jen hloupé, trapné a ubohé. Dala bych i hvězdičku za některá videa, ovšem za ty dva kokot(k)y musím 6* strhnout. 5% ()

Reklama

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno