Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si tu mazat med kolem prdele, Nova stojí za hovno a snad jen kvůli vysoké koncentraci důchodců ji ještě nikdo nezakázal. Ovšem Stahovák je úplně jiná kategorie, Mádl s Kotkem jsou svým dementním humorem opravdu zábavní a poutaví moderátoři, výběr videí z dnes ještě ne tolik známého internetu je vtipný, Lejt najt blok, TOP Five, Dežo, všechno je to opravdová prdel. Geniální lingvista z produkce by si mohl odpustit vysvětlivky slov jako "animák" nebo frází ve stylu OMG! ()

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém je neuvěřitelné množství trapnosti, vám ukáže to nejznámější a nejnudnější z internetu. Většinou se jedná o videa, která se vám denně objevují v poště a vy prostě jen musíte mazat další blbost o velikosti 5 MB, které jsou zaručeným úspěchem a prostě to musíte vidět. K tomu si přidejte neuvěřitelný kecy, které jsou přesně opsané z takových emailů typu: Tak tohle je vážně hustý či Tak to byl teda nářez. Sakra a já myslel, že se ty dva k sobě už nevrátí. Od sebe mi přišli mnohem lepší... ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama