Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

ic 

všechny recenze uživatele

Videa schválně jedou tak na půlce televize, aby... vlastně nevím proč. Navíc vždy pouštějí jen zkrácené verze, aby... taky nevím. Každé 3 minuty je blok videí přerušení duchaplným komentářem moderátorů, aby... se nikdo náhodou nebavil. Jde vlastně jen o reklamu na weby novy, kde se jejich videa streamují vždy jen po několika sekundách, aby... náhodou je nemohl shlédnout někdo s pomalým připojením. O tom že autorská práva videí z youtube patří autorům, kterých se nikdo neptá už se ani zmiňovat nebudu. Ostatně ty videa na internetu mají tu výhodu že si je člověk vybere sám, a tady i o tuhle přichází. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad. Nevim co se tady řeší. Vždycky si ho pustim, když v sobotu vstávám a bavím se. Mádl s Kotkem jsou vtipní, jejich suchý a trapný humor mě vždy dostane. Videa jsou zajímavá, nejsem ocas, který net používá jen pro vyhledávání píčovin, takže si je rád prohlédnu aniž bych se namáhal. Nova dělá sračky, ale tohle za něco stojí. 70% 1.11.2009 ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

Ereniss odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se NOVĚ vážně nepovedlo (ne, že by se jí někdy vůbec něco povedlo). Ale trapnost a ubohost těch dvou šašků je k smíchu (nebo k pláči?). Videa si dokážu najít na youtube i sama a rozhodně zábavnější, než co předhazují ti dva. Úplně zbytečné plýtvání divákovým časem. Asi nemají na Nově čím zalepit díru v programu. PS: Viděno cca 5 minut čistého času. ()

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama