Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

Reklama

qwazaokki odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete recept na pořad, který sice bude stát totálně za hovno, ale puberťáci ho budou milovat a vy se budete moci do aleluja chlubit nějakými koláči sledovanosti? Ano? Je v podstatě jednoduchý - vezměte dva zkrachovalce, které právě ti puberťáci bezmezně žerou, jako hlavní náplň pořadu vymyslete něco, co si každý může najít na internetu (na YouTube), rozhlašte do světa, že to bude fakt "cool" pořad a budou ho moderovat "dvě hvězdy skvělých..., ne nejlepších komedií Snowborďáci a Rafťáci" a úspěch je zaručen. A my ostatní raději rychle vypneme televizi, než se z toho "cool" pořadu s "cool" humorem poblijem. Zlatý Eso (já to fakt napsal) a "Čágo-bélo šílenci...". ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť jsem to nesledoval, ale celkem jsem rád za pořad, kde se k někdy i často viděným videím něco dozvím. Serioznější informace jsou sice v hodně velký menšině a tak většinu čekání na další video vyplňují hodně trapný vtípky. Stejně ale výběr videí hodně slušnej a na pár minut, co si u toho vyčistím zuby, to bohatě stačí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama