Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

kingik 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl dost odradil, byl pramálo zábavný a moderátorská dvojice jakoby se nijak zvláště neslučovala s výsledným konceptem. Uváděná videa snad na netu viděl každý, a kdo je neviděl, tak o nic nepřišel, a hlavně mě nějaký stupid videa nebaví, protože nemám zájem se dívat na neznámé lidi, co nikde neprorazily a zoufale to zkouší na netu. Jenže já dal pořadu šanci a dobře jsem udělal. Po zhlédnutí dalších dílů mě to začalo bavit a uvažuji dokonce i o vyšším hodnocení, než jsou 3 hvězdičky. Ani trochu mě to nenudí, moderátorská dvojice je dynamická a nápaditá a pořad šlape. Vzhledem k ostatním hrůzám z Novy, je to hotový skvost. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je špatný nápad prezentován ještě o stupeň horšími lidmi, tak málokdy vznikne něco lepšího než bylo to předešlé. Tímto narážím na nápadnou shodu s pořadem který si velmi optimisticky říká Smash Cuts. Kostra pořadu naprosto neexistující. A ústřední duo snad ještě horší. Nudná interpretace nezajímavých videí. Myslím, že takový pořad by mohl být doceněn tak dětmi prvního stupně základní školy před 5 - ti lety. Tahdá to mohla být děsná bžunda. Troufám si tvrdit, že dnes by to i těmto dětem přišlo debilní stejně jako mně, ne - li víc. Odpádek. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a nakonec jsem docela mile překvapen. Není to žádný převratný umění sestříhat do 30 minut pár vtipných videí, takže je to postevený na dvojici Kotek & Mádl a ten jejích humor mi není nesympatický a rád se podívám na ptákoviny, které jsem ještě neviděl. Na sobotní dopoledne je to pořed jak stvořený. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama