Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

o tomhle skvostu z produkce TV H@VNA sem se dověděl teprv nedávno, takže sem hnedka se musel mrknout o co vlastně přicházím. Je to fakt supr kůl pořad se supr kůl týpkama co hláškujou supr kůl věty a pouštěj k tomu supr kůl klipy. Bohužel když ty dva vidím, vzbuzuje to ve mě pocity méněcennosti a nepřipadám si dostatečně kůl na to abych se na to moh koukat. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

Reklama

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

všem co dali více než 1 hvězdičku bych tipoval průměrnou inteligenci a věk mezi 14 až 18 lety...tohle opravdu ne-e, na pubertální humor a výstřelky mám sice také ještě věk, ale naprosto odsuzuji trapná klišé a dokola ohrané věci jako například v případě Leoše Mareše, a nutno říct že dvojice Kotek, Mádl se mu nebezpečně přibližuje... ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem, ale u některých videí jsem se zasmál (asi proto, že jsem je neznal). Kotek opět ukázal svoji trapnost, Mádl se snížil na jeho uroveň. Nebýt komentářů u některých videí, tak bych možná dal 2*. EDIT: Po druhém díle snižuji hodnocení, protože oni některé videa zkracují a ty nejlepší záběry neukáží ... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama