Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Gunn až trestuhodně promrhal herecký potenciál a natočil jen průměrný film, který připomíná béčkovou variaci na Kick-Ass. Navíc se viditelně nemohl rozhodnout, zda půjde cestou akčních jatek ala Texaský masakr nebo pohodovou komedií s divácky přívětivou tématikou. Škoda. O to víc se zase těším na druhý díl Kick-Ass. 50% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Totálne psychopatický, morálne závadný a v podstate veľmi nebezpečný film ( a to som človek, ktorému v Kick Ass prišlo sekanie rúk, nôh a hláv 12 ročným dievčatkom cool a roztomilý nápad). Film, ktorý má šancu inšpirovať nejakého idiota v Amerike aby opäť vystrieľal nejakú školu. To vážne po nás tvorcovia chceli aby sme sympatizovali s 2 regulérnimi psychopatmi a fandili im a súcitili s nimi? A prečo je to celé natočené ako odviazaná, nenáročná sranda? Vo finále som fandil záporákom. James Gunn evidentne nepochopil prečo Kick Ass fungoval. Naposledy mi takto vadil Bayov Pain and Gain ( ktorý som si aj napriek tomu užil lebo to bolo napráskané kopou úžasných nápadov a scén). 5/10 ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl veliký, ale zpracování bohužel příliš neoslní. Některé scény jsou výborné - více prostoru pro Holy Avengera! - a explicitní násilí potěší. S Kick Assem by to ale bylo snad skoro nefér srovnávat, protože ten je prostě o třídu někde jinde. Na celém filmu je nejotravnější ten malý hubený chlapec (Ellen Page), který musí celou dobu buďto hystericky ječet nebo si osahávat místa, kde má většina žen ňadra. To jsem vážně jediná, komu Page nepřišla sexy, ale nechutná? Naštěstí se tu najde taky dost vtipných míst, které táhnou hodnocení nahoru. Bez toho navážení se do křesťanství by to ale asi šlo do kytek úplně. S odřenýma ušima za tři s vědomím, že už si to nikdy nepustím. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kdyby Kick-Ass nebyl o pár měsíců první, asi by měl Super hodnocení ještě o pár procent výše. Takhle to je jen jeden z wannabe heroes flmů, kterých se poslední dobou vyrojilo docela dost. Super od konkurence poznáte tak, že je komornější, daleko více indie a hlavně ještě o parník brulánější v humoru. Ono koukat na frajera jak mydlí hasákem do čela chudáka borce za předběhnutí ve frontě na lístky do kina je docela úlet. Super se toho stejně jako hlavní hrdina nebojí. On vlastně ten film nejen že si dělá srandu z hrdinských filmů, on si dělá srandu i z filmů, co si dělají srandu z hrdinských filmů. Inception. Po téhle stránce teda spokojnost. Škoda jen že ta zápletka je nakonec tak plochá a nerozvinutá, stejně jako jednotilivé postavy. Proto "jen" tři hvězdy, i když jsem na těch 96 minutách docela dost dobře pobavil. A Ellen Page? Ta je ... ehm ... vtipná? All it takes to become a superhero is the choice to fight evil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)
  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama