Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

The Crimson Bolt a Boltie. Asi ta nejšílenější a nejrozdílnější superhrdinská dvojka, kterou znám! Frank - nevýrazný ulízaný a ubrečený chlap, kterýmu drogovej dýler šuká manželku a Libby - sexy (pro mě) prodavačka komiksů, která ujíždí na superhrdinech. Z toho může vzniknout jen pořádná dávka šílenejch scén, který mě fakt bavily! A klobouk dolů...na to, že by to podle mě měla být akční superhrdinská komedie, tak tvůrci s krví a kousky těl opravdu nešetřili. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Opravdu neobvyklý žánrový mix. Na komedii příliš brutální a ke konci dojemné, na drama příliš nadnesené. Takže od všeho trochu. A překvapivě to, obzvlášť ke konci, dobře funguje a baví. Takže i když to po vizuální stránce chvílemi působilo až amatérsky, zábavou se to určitě řadí někam k prvnímu Kick-Ass, tudíž asi k vrcholné komiksové zábavě, kterou jsem schopný snést. 7/10 ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Defendorovou superschopností byla uhrančivost a Kick Ass sázel na coolness. Super má jen vše prostupující trapnost a omletou indie adoraci loserství. Jako všechny bezzubé "americké nezáviské filmy" sází na plejádu známých tváří, které natahují stopáž přehráváním sáhodouhých dialogů. Za zdáním prostořekosti a odvázanosti se skrývá srabácká konformita, jež se stupidní prvoplánovostí pochlebuje fandům. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)
  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama