Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl veliký, ale zpracování bohužel příliš neoslní. Některé scény jsou výborné - více prostoru pro Holy Avengera! - a explicitní násilí potěší. S Kick Assem by to ale bylo snad skoro nefér srovnávat, protože ten je prostě o třídu někde jinde. Na celém filmu je nejotravnější ten malý hubený chlapec (Ellen Page), který musí celou dobu buďto hystericky ječet nebo si osahávat místa, kde má většina žen ňadra. To jsem vážně jediná, komu Page nepřišla sexy, ale nechutná? Naštěstí se tu najde taky dost vtipných míst, které táhnou hodnocení nahoru. Bez toho navážení se do křesťanství by to ale asi šlo do kytek úplně. S odřenýma ušima za tři s vědomím, že už si to nikdy nepustím. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Defendorovou superschopností byla uhrančivost a Kick Ass sázel na coolness. Super má jen vše prostupující trapnost a omletou indie adoraci loserství. Jako všechny bezzubé "americké nezáviské filmy" sází na plejádu známých tváří, které natahují stopáž přehráváním sáhodouhých dialogů. Za zdáním prostořekosti a odvázanosti se skrývá srabácká konformita, jež se stupidní prvoplánovostí pochlebuje fandům. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Totálne psychopatický, morálne závadný a v podstate veľmi nebezpečný film ( a to som človek, ktorému v Kick Ass prišlo sekanie rúk, nôh a hláv 12 ročným dievčatkom cool a roztomilý nápad). Film, ktorý má šancu inšpirovať nejakého idiota v Amerike aby opäť vystrieľal nejakú školu. To vážne po nás tvorcovia chceli aby sme sympatizovali s 2 regulérnimi psychopatmi a fandili im a súcitili s nimi? A prečo je to celé natočené ako odviazaná, nenáročná sranda? Vo finále som fandil záporákom. James Gunn evidentne nepochopil prečo Kick Ass fungoval. Naposledy mi takto vadil Bayov Pain and Gain ( ktorý som si aj napriek tomu užil lebo to bolo napráskané kopou úžasných nápadov a scén). 5/10 ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Opravdu neobvyklý žánrový mix. Na komedii příliš brutální a ke konci dojemné, na drama příliš nadnesené. Takže od všeho trochu. A překvapivě to, obzvlášť ke konci, dobře funguje a baví. Takže i když to po vizuální stránce chvílemi působilo až amatérsky, zábavou se to určitě řadí někam k prvnímu Kick-Ass, tudíž asi k vrcholné komiksové zábavě, kterou jsem schopný snést. 7/10 ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama