Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Zajímavosti (15)

Syn temnoty (2019)

  • Michael Rooker hraje v krátké sekvenci během závěrečných titulků konspiračního teoretika na YouTube. Srovnává záběry Brightburna s dalšími záhadnými postavami, které se podle něj vláda snaží utajit. Postavy připomínají zvrácenou verzi DC Comics Liga spravedlnosti (2017). Rookerova postava zmiňuje mořského tvora převracejícího loď, což je narážka na film Aquaman (2018), a čarodějnici škrtící lidi provazy, což je pravděpodobná obdoba filmu Wonder Woman (2017). Na grafice za Rookerovou postavou je také zobrazena mimozemská bytost, pravděpodobně odkaz na Marťanského lovce, a obraz Crimson Bolta, což byla postava Rainna Wilsona z dřívějšího filmu Jamese Gunna Super (2010), která měla jistou podobnost s Batmanem. (Johnny.ARN)

Defendor (2009)

  • Během příprav filmu se uvažovalo o obsazení Ellen Page. Ta si později zahrála ve snímku s podobným tématem Super (2010). (MeanWhile)

Reklama

Reklama