Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

brzozin 

všechny recenze uživatele

Největší prdel, co jsem kdy viděl. Parta přiblblých debilů volá za těžké prachy jiným kreténům, kteří neustále melou pantem a tlachají hromadu nesmyslů. Nejlepší je Jolanda. Ani jsem netušil, že něco takového vůbec na zemi existuje. Musím tomu dát čtyři hvězdy. Tak dobře jsem se už dlouho nepobavil. ()

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu inteligenci lidí co jsou schopni do tohoto pořadu zavolat. Stupidní banda idiotů co tahá prachy z lidí. Jediné co můžu teda říct je že umějí pěkně lhát (a pohotově!) a to teplým Alešem Fajxem s reiki rohem hojnosti počínaje, přes kartářku Anie až po retardovaného zaostalého Vlastíka Plamínka s mozkem menším než lískový ořech. ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTĚNĚ! FUJ! ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Musím dát za pět, protože tenhle pořad si nezaslouží být hodnocen na úrovni pořadu Volejte Věstce nebo podobných. Žádný z nich totiž neposkytuje tak nefalšovanou zábavu, jako tyhle výplody mnoha chorých myslí. Jolanda s Vlastíkem dalece přesahují současnou úroveň televizní zábavy a myslím, že by se mohli zábavností svých vystoupení směle měřit i s dvojicí Bohdalová, Dvořák. Stačí mi vzpomenout si na slizkou chobotnici, domorodce rodce či na bílé předky (i mamiknu bílou i tatínka bílého) a hned je na mé tváři úsměv. A jestli máte někdo zájem, napište mi otázku. Můžete nejvýše jednu a já vám zodpovím 3. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tohle může někdo myslet vážné pochopí snad jen Vesmírní lidé a jehovisté. Ostatním zůstávám rozum stát a tupý výraz jak je něco takového možné pustit do televize. Jistě přiznám, že videa Plamínka jsou úsměvná :) ale stejně tak zároveň i smutná. Celý pořad tak sám o sobě je jeden z největších sranců a ždímačka peněz pro naivní lidi. Ještě k tomu nulová forma. Nic víc. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)
  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)

Reklama

Reklama