Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začíná řešit vraždu uškrcené oběti. Při pátrání zjišťuje, že tento případ má něco společného s případem, který se udál před 14ti lety na lodi v docích. Do případu se znovu zaplete detektiv, který po dvou letech pátrání nedokázal ke starému případu na nic přijít, ale teď to vypadá, že by se mohl konečně dobrat k rozuzlení. (balone)

(více)

Recenze (69)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Co všechno se dá v životě ztratit? Kam až je člověk ochoten zajít? Co vše je možné zadusit uvnitř sebe? A co dělat, když překročíte hranice, za kterými se už nedá žít bez bolesti? Ye-JIn Son v úplně jiné roli a zase další, jiný a výborný jihokorejský film. ■ P.S. Chci to vidět znova, protože na začátku jsem se trochu ztrácel, neorientoval mezi postavami, nedošel mi jeden dějový prvek. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nad nižším hodnocením ani nepřemýšlím. Úchvátila mě samozřejmě fantastická hudba a práce s ní. To jak ve správný okamžik zesilovala, jindy pouze dobarvovala rozhovor a stála v pozadí. Herecké výkony mě ani nepřekvapily, jelikož od těchto herců už to očekávám tak nějak automaticky. Spokojená jsem i s obsazením vedlejších rolí. A co je v tomto případě nejdůležitější, perfektní příběh. Nastupuje sice pomalu a nejistě, ale postupně sílí až k velkému finále. Všechno hezky sedí a nepříliš dramatickým způsobem překvapuje. To mám ráda. ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že koncovky dělají korejským tvůrcům trochu problémy. Vidím zde zjevnou inspiraci evropskou operou, kdy se umírající hrdina zuby nehty brání odchodu z jeviště. Ale i tak to byl výborný film a nemohu jinak než hodnotit plným počtem a ještě přidat 6.0 za umělecký dojem. Možná by bylo docela zajímavé zjistit, kdo v tomto filmu fandil té straně dobra a která, že to vlastně byla? ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úchvatné dílo ... Nejdřív se mi to jevilo jako velmi dobrá, ale klasická kriminálka, ale díky dlouhé stopáži se film rozjel do tolika žánrů, rozměrů a směrů, že jsem z toho nechápal ... A přitom vše dávalo perfektní ucelený smysl, vše se postupně spojovalo a kriminálka se pozvolna změnila v kruté milostné drama ... Film mi nakonec přišel dějem blíže velmi smutné love story, která divákovi ukazuje, jak dokáže být láska neuvěřitelně krutá a druhým zneužitelná ... Prostě "láska je kurva ..." k tomu opravdu sedí ... Až naprostý závěr filmu (ten v obchodním centru) přidal u mne tu poslední hvězdičku do hodnocení a slzy do očí ... Skutečně mistrovské dílo, o technických super-aspektech a stránkách filmu se nebudu ani rozepisovat, to je prostě vrchol moderního natáčení filmů v Jižní Korei ... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Z úcty k japonskému originálu nemohu dát pět hvězd, ale Korejci si s tím námětem vyhráli dost mistrně a obsazení Ye-Jin Son a Go Soo, je prostě výborné a nemohlo být lepší. Časové roviny, malé detaily, osudy všech postav se na konci dokonale protnou. Potěšila mě povedená hudební stopa zejména ten motiv z Labutího jezera. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama