Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()

Reklama

bidja 

všechny recenze uživatele

Och jaký balzám vidět konečně v české produkci pořad který naprosto jednoduše a přesně ukazuje to čím je italská kuchyně jednou z nejlepších na světě. Třešinka navíc je přesná italská výslovnost, výběr a popis čerstvých surovin, . Jen kdyby ještě tak šly jednoduše sehnat třeba zmiňované rajčata "San Marcano", sponzor pořadu "M...o" je možná v Praze, v Brně nikoliv tak dobře vybaven. Doporučuji zhlédnout a vyzkoušet. Více počet však dát nemohu, grafika je ostudná, výběr a přínos hostů sporadický. Tak jednu přidám, začíná mi být Manu hodně sympatický, obzvláště jeho humor plynoucí s nedostatečné češtiny. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Italské jídla nejím. Vůbec celá italská kuchyně mi nesedí. Nicméně se musí uznat že tenhle pořad má svoje jedinečné kouzlo. Jednak je to tím, že se pořad odehrává v domácím prostředí a ne ve studiové kuchyni a jednak je to i samotným průvodcem. Emanuel Ridi se svým silným italským přízvukem učí české kuchařky vařit italská jídla sympaticky a jednoduše. Tohle je snad první kulinářská show, která se opravdu povedla. Snad se kvůli tomu naučím jíst i špagety:-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama