Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Přestože pořady o vaření, receptáře, rady různých ptáků moc nemusím, musím uznat, že Emanuele je borec. Přístav klidu a naděje mezi hnusně sprostým Pohlreichem a buranským Babicou. Čisťoulinký, příjemný, šikovný a usměvavý. No a jeho čeština? Umím několik jazyků, na dva mám dokonce Mgr. , italština to bohužel není, ale domluvím se a kdybych mluvila tak italsky jako on česky, skákala bych metr dvacet. A při pověstné jazykové nevybavenosti Čechů by to tak měli všichni brát!!!V tom je totiž náš problém s cizími jazyky: většina lidí se víc stydí mluvit cizím jazykem před Čechem než před cizincem, protože cizinec se Vám nikdy posmívat nebude a bude rád za ten favour, co děláte, když mluvíte jeho jazykem. Bezva znělka! ()

Reklama

Charon11 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření zrovna nemusím, ale na Itala se vydržím koukat od začátku až do konce. Velmi přirozeně vypráví (kouzelnou češtinou) o vaření, prokládá to rodinnými citacemi a příběhy z rodné Elby a dobrými radami (rodinné tajemství...). Pořad jak má být, vynechám ho jen zřídka. P.S. konečně Italové pustili fintu s přidání vody ze špaget do pánve a světe div se špagety konečně chutnají tak jak mají :) Jo a ještě mě moc baví znělka ze seriálu Profesionálové k reklamě na jeden nejmenovaný řetězec-dobrý nápad. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

veere

všechny recenze uživatele

Radši bez hodnocení... teď před chvilkou jsem na to koukal, a vrtá mi hlavou proč ten "blbec" vystupuje ve svetru, rukávem matlá do jídla, a ani si nesundá snubní prsten... ?? Ale musí se mu nechat, že většinou to jídlo vypadá lákavě a ne jako "babicovina", ovšem dnes mě příliš nenadchl (18:50; 20/12/09) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama