Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

hyde1987 

všechny recenze uživatele

Bohuřžel, vzhledem k tomu, že švédská televize toto nevysílá, jsem odsouzen ke sledování Ridiho na internetu. Nicméně malebná čeština a pro mne větší dostupnost surovin než třeba v ČR a SR způsobuje, že mě to prostě baví a jeho jídla mají fakt něco do sebe. Jo a když jsem jednou na dovolené zpět v české kotlině viděl Babicu tak musím uznat, že Itla v kuchyni a Ano šéfe jsou proti tomu vyloženě osvětové pořady.... ()

Charon11 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření zrovna nemusím, ale na Itala se vydržím koukat od začátku až do konce. Velmi přirozeně vypráví (kouzelnou češtinou) o vaření, prokládá to rodinnými citacemi a příběhy z rodné Elby a dobrými radami (rodinné tajemství...). Pořad jak má být, vynechám ho jen zřídka. P.S. konečně Italové pustili fintu s přidání vody ze špaget do pánve a světe div se špagety konečně chutnají tak jak mají :) Jo a ještě mě moc baví znělka ze seriálu Profesionálové k reklamě na jeden nejmenovaný řetězec-dobrý nápad. ()

Reklama

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Italské jídla nejím. Vůbec celá italská kuchyně mi nesedí. Nicméně se musí uznat že tenhle pořad má svoje jedinečné kouzlo. Jednak je to tím, že se pořad odehrává v domácím prostředí a ne ve studiové kuchyni a jednak je to i samotným průvodcem. Emanuel Ridi se svým silným italským přízvukem učí české kuchařky vařit italská jídla sympaticky a jednoduše. Tohle je snad první kulinářská show, která se opravdu povedla. Snad se kvůli tomu naučím jíst i špagety:-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama