Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

lisma 

všechny recenze uživatele

Seriál o kulinářských dobrodružstvím od konkurence lišící se osobou Emanuela Ridiho, kterýžto opustil apeninský poloostrov a vydal se šířit své italské kuchařské dovednosti k nám do (s nadsázkou řečeno) gastronomické žumpy střední evropy. Poměrně kultivovaný pořad, ale co naplat, zase je to jenom o tom vaření... ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Po několika zhlédnutých dílech přehodnocuji svůj názor ve prospěch Itala. Stále mi pořad přijde poněkud nudný na svou délku, nicméně musím uznat, že jídla jsou výborná, vařená poctivě a z kvalitních surovin. A kuchař Emanuel je sympaťák. Italská kuchyně tu ještě nebyla, ovšem kdyby to bylo trošku svižnější, bylo by to ještě lepší. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

S Italem v kuchyni je první kulinářský pořad, který skutečně změnil mé chování v kuchyni. Nabízí poměrně jednoduché recepty na výbornou krmi (máte-li rádi italskou kuchyni, což já ano), které lze následovat. Poslední dobou, zřejmě po vyčerpání jednoduchých „klasik“, se stále častěji dostává hodně prostoru jídlům, jimž už moc nefandím - ústřice, sépie, krevety a podobná mořská havěť si mě nezíská ani chuťově, ani cenově, ani nenáročnou přípravou. Leckdo to ale může vnímat právě opačně a pokud je divák dobře naladěn, místy až přílišná roztomilost hlavního protagonisty může prosvětlit nejedno odpoledne. ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama