Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (137)

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

veere

všechny recenze uživatele

Radši bez hodnocení... teď před chvilkou jsem na to koukal, a vrtá mi hlavou proč ten "blbec" vystupuje ve svetru, rukávem matlá do jídla, a ani si nesundá snubní prsten... ?? Ale musí se mu nechat, že většinou to jídlo vypadá lákavě a ne jako "babicovina", ovšem dnes mě příliš nenadchl (18:50; 20/12/09) ()

Reklama

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama