Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Kdo miluje jídlo, musí tento pořad vidět. Já jídlo zbožňuju a po třech dílech jsem se zamilovala i do Adama. Ten člověk je neuvěřitelný, zejména, když jde o rekordy v ostrém jídle. Nejedná se pouze o bezduché obžerství, Adamovy hlášky a postřehy dodávají celému pořadu tu správnou šťávu. Pokud by se někdy stalo, že Adamovi praskne žludek, ráda ho zastoupím, tohle je povolání snů. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

Doktor_Zeus 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má nejlepší povolání na světě a je vidět, že ho to řádně baví a žádný výzvy se nelekne, ikdyž jde třeba o to, aby sežral kuřecí křídla v atomický omáčce, která je 40 krát pálivější než jalapeňos a musí před tím podepsat, že to řere na vlastní nebezpečí, protože často nastávají, lidem kteří třeba jen jednou ochutnají jeden kousek, vážné zdravotní komplikace. A jaký asi bylo to pak vyhodit ven řití? Nebo si dáte 7 kilo zmrzliny? ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Ten chlap (tušim, že se jmenuje Adam) je fakt jako popelnice. Ještě jsem neviděla ani jeden jediný díl, ve kterém by pokrm pokořil jeho. A taky musím uznat, že ty jídla vypadají božsky (asi tak i chutnají) a dokonce i já, což mi není vůbec podobné, bych je do sebe možná nasoukala nebo se o to alespoň pokusila. =) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Po skončení seriálu Adam Richman údajně zhubnul asi 27 kg. (Lumberjack)
  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama