Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Že je námět neoriginalní? Nevadí, dneska o originalitu stejně nezavadíte, mě mi tyhle snímky (skupinka lidí se dostane do spárů kanibalů/ zdegenerovaných psychopatů) zatím nepřestaly bavit, naopak pořád mě baví stejnou měrou jako před lety. Že všechny scény a situace vykrádají známější bratříčky? Pche, uřezaných hlav a podpatků zaražených v oku není podle mě nikdy dost. Ke všemu se tu prolije tolik galonů krve, že se jimi doslova vymaluje celý barák! Tady nejde a nikdy nešlo o nové prvky v subžánru, tohle je spíš pocta exploiťákům ze západu jako Texaský masakr nebo Hostel, ale svou brutalitou strčí tyhle kousíčky do kapsy. Naopak krok drží s krváky typu FRONTIER(S) nebo INSIDE, což bylo pro mě největším údivem, protože jsem o Macabre nevěděl absolutně nic! Vám bych doporučil to samé: přestaňte číst ty komentáře, mrkněte na procenta a usuďte sami, jestli vám za ten čas stojí. Macabre však doporučuje 9 řezníků z deseti, takže směle do něj! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Macabre je zřejmě Nejlepší Asíjský gore/slasher/exploitation!! Přesahuje nemožné a přináší nám to, co očekáváme v tomhle žánru! Perfektní scény, pořádná dávka napětí, která vás donutí se koukat až do závěrečných titulků! Rozbíhá se to pomalu, ale od 20 minut to Začne! Vraždění a rozlévájící se krev po celém domě pokračuje až do úplného Konce bez jakýchkoliv přestávek! Každý ve filmu utrpěl četné zranění, každý je prosáklý krví a bojuje do posledního Dechu! Ve filmu je možné vidět: Lámaní vazu, utržené hlavy od těl, střílení z kuší, hrátky se samurajským mečem, řezání končetin motorovou Pilou, střelba z brokovnice, zkratka všelijaké vražedné zbraně na, které si člověk dokáže jen vzpomenout! Celé to působí reálně, chválím výtečnou práci maskérů! Závěrečný Fight je Highlight filmu a přehnanější BloodBath jsem doposud neviděl ! Film není pro těhotné ženy a pro lidi se slabši Povahou !! Pro mně top 10 Horor, co jsem kdy viděl ! Pecka! ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Po poklidné úvodní čtvrt hodince se děj začíná rozbýhat skvělým tempem a zajímavou pointou. A s tím také se hromadí litry krve, vyděšení lidé (chlapi jsou fakt posrané máničky víc než ženy) a to pravé co gore fandové tak mají rádi. Tomu všemu vévodí Dara. Postava, kterou jsem si ihned zamiloval a měl k ní respekt. Její hlas prostě nedovoluje odpor. Její chování je jisté a vystupování charismatické. Jatka, nejatka. Shareefa Daanish, a její stvárnění paní Dary, je ta která celý snímek táhne a nebýt jí, tak film ihned ztratí na síle. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama