Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

I když z toho často kouká amatérismus a postavy i situace jsou občas takové jednodušší, musím říct, že pokaždé, když se Máma podívala do kamery, klepal se mi řitní svěrač hrůzou(moc příjemný pocit)... Osobně by mi stačilo cca 10 sekund=Vlezl bych do baráku, paní domu by přišla, koukla na mě a představila se tím svým creepy hlasem a už by měla nejbližší ocelovou trubku v hlavě-pro jistotu-více důvodů bych nepotřeboval......... Z kraje to nevypadá tak zoufale-hosté jsou v přesilovce a někteří jsou hezky od rány ale, když se to rozjelo očekával jsem rozuzlení obsahující mimozemský původ, terminátory, nebo aspoň vampirevlkodlakfrankenštajn kombo, protože chvilkama je to slušný absurd gore hardore fightclub.....S jistou dávkou nadhledu a shovívavosti, můžu jen doporučit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Macabre je zřejmě Nejlepší Asíjský gore/slasher/exploitation!! Přesahuje nemožné a přináší nám to, co očekáváme v tomhle žánru! Perfektní scény, pořádná dávka napětí, která vás donutí se koukat až do závěrečných titulků! Rozbíhá se to pomalu, ale od 20 minut to Začne! Vraždění a rozlévájící se krev po celém domě pokračuje až do úplného Konce bez jakýchkoliv přestávek! Každý ve filmu utrpěl četné zranění, každý je prosáklý krví a bojuje do posledního Dechu! Ve filmu je možné vidět: Lámaní vazu, utržené hlavy od těl, střílení z kuší, hrátky se samurajským mečem, řezání končetin motorovou Pilou, střelba z brokovnice, zkratka všelijaké vražedné zbraně na, které si člověk dokáže jen vzpomenout! Celé to působí reálně, chválím výtečnou práci maskérů! Závěrečný Fight je Highlight filmu a přehnanější BloodBath jsem doposud neviděl ! Film není pro těhotné ženy a pro lidi se slabši Povahou !! Pro mně top 10 Horor, co jsem kdy viděl ! Pecka! ()

Reklama

panjosef 

všechny recenze uživatele

Vow, hustej masakr se z toho nakonec vyloupne. Originální na tomhle filmu není skoro nic. Parta mladejch, najdou dům s divnou rodinou, z těch se vyloupnou pošuci...no kolikrát už jste to někde viděli. Děj se postupně rozjíždí, někomu se může zdát na vyvražďovačku až trochu krkolomně a netradičně, ale to je Asie. Laťku kvality ale tenhle film drží docela vysoko. No a finální jatka, ty jsou notně povedeny. Čtyry hvězdy pro Macabre a Flipnicovi díky za tip :-) . ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Otrlý exploit. Remeselne až moc rutinný a nič (nové) neponukajúci námet nezachraní ani hektolitre krvi. Síce, keď človek prežije prvú polovicu a vypne hlavu pri hereckých výkonoch a dierach v scenári-čo sa dá prežiť, dostane brutálne maso, ktoré sa v poslednej polhodine zmení na splatter. Motorovka potešila a takisto aj mnoho odkázov. Trochu to zahadzuje trochu prepisknutá stopáž. Ináč bez namietok a atypická pointa potešila. To, že a Tjahjanto má talent sa dá zistiť už pri poviedke Safe Heaven ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)

Reklama

Reklama