Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Nečekal jsem moc ale dostal jsem poměrně brutální ujetost která mi připomínala Hranici smrti. Krev a gore je na maximílní urovni a některý scény byly fakt drsný, stejně jako atmosféra která se dala krájet. Scéna s motorovkou mě dostala. jen škoda že ti uchyláci, byly takový....No debilní neuměly hrát a navíc ta hlavní co kulila neustále oči mě děsně iritovala. Ale jinak spokojenost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Vůbec nebudu rozebírat otázku originality, na to jsou tu jiní experti. Já to prostě ke kvalitnímu zážitku nepotřebuju. Víc mě zajímá, jak autoři s tématem naloží. A když mám před sebou gore horror, který předchází pověst velkýho krváku, očekávám jediný: GORE!!! Pokud si autoři na nic nehrajou, a z jejich dítka čiší radost z filmařiny a nadšení pro věc, které dokážou přenést na diváka, mají mé sympatie jisté. A tvůrcům Darah se tohle všechno daří. Navíc film fantasticky graduje a ke konci už probíhající gorefest dosahuje takových absurdních rozměrů, až se z něj stává zábavná krvavá groteska. Za sebe můžu říct jediný: PARÁDA!!! ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Otrlý exploit. Remeselne až moc rutinný a nič (nové) neponukajúci námet nezachraní ani hektolitre krvi. Síce, keď človek prežije prvú polovicu a vypne hlavu pri hereckých výkonoch a dierach v scenári-čo sa dá prežiť, dostane brutálne maso, ktoré sa v poslednej polhodine zmení na splatter. Motorovka potešila a takisto aj mnoho odkázov. Trochu to zahadzuje trochu prepisknutá stopáž. Ináč bez namietok a atypická pointa potešila. To, že a Tjahjanto má talent sa dá zistiť už pri poviedke Safe Heaven ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý singapurský exploitation, který sice nedosahuje až takových kvalit, ale hodně mi připomněl například francouzské Frontiers. Ve zkratce - banda mladých nebožáků ztvrdne na samotě u džungle, která je konečnou stanicí a zároveň masokombinátem na zpracování lidského. Konec, i přestože byl slušně vygradovaný a filmu tak hodně pomohl, mohl být ještě pumpnutý démonem, satanášem nebo čarodějnicí, potom bych tomu napálil plnej bez váhání. 85% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)

Reklama

Reklama