Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit, který nesahá jeho předchůdcům ani po nehty. První dva díly rovněž nebyly vrcholem žánru a spadaly do nezábavné šedi evropských vyvražďovaček. Třetí díl ovšem totálně zklamává i na poli evropské hororové tvorby. Totálně debilní scénář, nelogičnosti a neuvěřitelně natahovaná stopáž. Mizerně zahrané a totálně amatérské, srovnatelné s našim Zahradníkem. 10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje. První díl jsem viděl až nějakou dobu po tom hypu co nastal. Druhý díl jsem viděl ve stejný den. První díl mi přišel strašně nevýraznej a nudnej. Zato druhej mě neskutečně bavil. No a teď je tu třetí a poslední díl a ten dopadl ještě hůř než první. Nejde mi ani tak o to že se totálně změnilo prostředí takže ani nemám důvod to nazívat Cold prey 3. Ale to že film strašně nudí. Což rád nemám. Vraždy jsou nenápadité, atmosféra už totálně vymizela a jediné co mi tu zůstalo je naprosto otřesný chování herců a naprosto nevýraznej hlavní záporák, je sice fajn že jsme se dozvěděly proč, kdo vraždil v prvních dvou dílech ale nebylo lepší prostě to nechat plavat a užívat si to že je prostě neznámej? ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kolikrát mi to přišlo jako remake jedničky a dvojky dohromady. Ale časově bych tipoval, že to asi bylo před jedničkou noo, těžko říct. Každopádně, na to že mohlo bejt 6 obětí, tak většina padla za bílýho dne a navíc prostě jednoduše. Narozdíl od prvních dvou dílů, kde si víceméně každýho vychutnal. Jednoznačně slabší odvar. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl v Holandsku, tak mi místní obyvatelka řekla, že Holanďané jsou oškliví lidé. Zpočátku jsem tomu nevěřil, ale pak jsem si opravdu v obchodech a na náměstí připadal jako v megaobludárium. Tolik nesympatických lidí. Koukám, že Norsko na tom bude podobně. Je sice pravda, že v horrorech to až tak nevadí. Naopak, hecoval jsem vraha: "Zabij tu tlamu!" Tím jsem myslel tu blondýnu. Musím ale pochválit krásnou přírodu a napětí. Tedy, já jsem na film koukal po půlnoci a to se vždycky bojím :-) 70% ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

S přibývající teplotou nám začaly padat hvězdy. Ale svým způsobem to až tak nudné nebylo. Ze začátku to vypadalo jako vtipná reklama na Prostenal, připomněli jsme si období studené války a zhlédli velmi gendrově nekorektní závěr. No uznejte, však to má být "fifty-fifty", ale na severu ne, tam vždycky přežije ženská. Jen aby z toho nevznikl demografický problém...! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama