Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Zatímco první dva díly byly precizně odvedená filmařina, chytrá, ironická, nad věcí, kde zabíjení mělo smysl, koule a napětí, v trojce k dojde k jedinýmu uvěřitelnýmu mordu a to filmu samotnýho rukou jeho tvůrců. Pokračování Kubrickovy Lolity taky asi není tahle stránka http://www.themetart.com/. Otevřít dveře od záchodový kabinky na pánských hajzlech čtvrtý cenový někde v Nuslích po půlnoci znamená vidět jinou nahotu než otevřením dveří do koupelny Scarlett Johansson. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kolikrát mi to přišlo jako remake jedničky a dvojky dohromady. Ale časově bych tipoval, že to asi bylo před jedničkou noo, těžko říct. Každopádně, na to že mohlo bejt 6 obětí, tak většina padla za bílýho dne a navíc prostě jednoduše. Narozdíl od prvních dvou dílů, kde si víceméně každýho vychutnal. Jednoznačně slabší odvar. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům podstatně slabší a horší!! Velké očekávání a velké zklamání ... Celé je to prostě jiné než předchozí díly, zabiják je naprosto nevýrazný. Jeho útoky jsou šíleně "americky" sestříhané, takže jsem fakt někdy vůbec nevěděl a neviděl, co se na obrazovce děje. Na nějaké gore či násilí úplně zapomeňte. Úplně to ztratilo původní kouzlo prostě ... Záběry přírody úžasné, to jo, fakt nádhera. Ale nechtěl jsem vidět přírodovědný dokument, ale horor... ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo udržet vysoký standard předchozích dílů. Kamera je sice pěkná, lokace nádherný a zvuk parádní (což jsem ocenil hlavně u schovávané v srubu), ale je to takový nemastný neslaný . Pamětihodnej je jen jeden mord, což je u takovéhle vybíjené na pováženou. Z hrdinů, mně k srdci nikdo nepřirostl, což tu citelně schází, vždyť sympatické postavy a uvěřitelná chemie mezi nimi, to bylo velké plus jedničky i dvojky. Ty románky tady, byly klasicky béčkový a nijaký, a dívám se, že to spousta lidí, až na jednoho Jarka, postrádá.:) Bez sněhu, bez atmosféry, bez srdce. Severskej průměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prequel to má vždy naprd v tom, že väčšinou viete, ako to to všetko skončí ( pretože viete kam to dospeje ). No nevadí, ide o priemerný slasher, ktorý svojim starším bračekom môže závidieť hlavne atmosféru, pretože lesné príbytky a samotný lesík naokolo v tomto prípade nemajú také grády, ako opustený starý hotel, či sterilná ( a paradoxne nechutná ) nemocnica. Hold, nie každá ´´stromová oblasť´´ má strašidelné parametre, ako v EVIL DEAD. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno