Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

papez12 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne stupídne, bez myšlienky, len vykrádanie predchádzajúcich nápadov a mixovanie rôznych nápadov z iných filmov. Odpad medzi krimi-komédiami, prepadák Martina Lawrenca. Dokonca to nie je ani smiešne. Človek vie už na začiatku filmu ako to dopadne, kto sa s kým dá dokopy. Hudba k filmu tiež veľmi zlá. Keď to porovnávam s Niekto to rád blond, tak toto je fakt neskutočný shit. Ale niekomu takýto štýl môže vyhovovať, ja osobne som ľutoval hodiny a pol môjho života. ()

citronada 

všechny recenze uživatele

Každý tady píšete že se vám tento film nelíbí.... no jo.... celkem vás chápu, je to prostě jako s jídlem "sto lidí, sto chutí" tak takhle to je i s filmem :) Mě se tento film celkem líbil (sice tam nebylo téměř nic na čem by jste se mohly zasmát), ale prostě..... komedie s Lawrencem mám rád a on do této role prostě sedí ! Tento díl sice nepřekonal první díl, ale překonal díl druhý, který byl alespoň z mého pohledu diváka špatný. A jinak nic mne v tomto filmu nepřekvapilo.... všechno co se tam stalo se dalo čekat, prostě typická americká komedie u které se, ale moc nezasmějete :) ()

Reklama

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ony už první dvě „Big Mommy“ byly spíše než Lawrencovým potvrzením ataku nejvyšších hollywoodských příček, Murphyovským vyklizením pozic, ale zkoušet narvat do XXXL kalhotek ještě „syna“?!?!?!?!?!?! A ještě k tomu s lookem středoškolské komedie se všemi jejími neřestmi v čele s panovačnou královnou školy?!?!?!?!?!?! Teď už je na řadě jen sednout si ke stolu celá rodinka a začít na přeskáčku prdět :( ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som sa fakt pri filme nenudil ! Úplná kópia jednotky, len s prídavkom jednej hlavnej postavy. Vtipy sú postavené presne tak isto ako v jednotke, a v podstate celý tento film je ako v jednotke ... Herecké výkony sú nevýrazné, a keď film pozeráte pozorne tak zistíte, že je to celé nezmyselné ... No tak aspoň jedna hviezdička za tie piesne ;). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)
  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama