Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 5 h 41 min (Minutáž: 48–69 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šest let po novém začátku stojí bezmocní Hargreevesovi proti tajné společnosti a zjišťují, že největší hrozba pro vesmír jsou možná oni sami. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

Ireth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je strašná škoda, že se Neflixu nepodařilo usmlouvat zase 10 dílů, protože tohle loučení bylo to nejtěžší, jaké jsem kdy zažila a moc ráda bych viděla všechno to vystřižené. Emocionální vývoj Pětky - pro mě naprosto nejlepší věc v celé sérii, pátý díl se stává mým nejoblíbenějším ze všech. Ještě mi bude chvíli trvat, než mi dojde, že je to skutečně konec. Tenhle seriál mi opravdu změnil život (ač to zní jako klišé, je to opravdu tak). Na závěr obrovská poklona Aidanu Gallaherovi, který tu za ty roky neskutečně herecky dospěl a jeho Číslo Pět mi navždycky zůstane v srdci jako nejlepší a nejtragičtější postava, jakou jsem kdy v seriálovém vesmíru poznala. Děkuji vám moc:-) ()

David.S 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá řada působí nedodělaně (efekty), proškrtaně (jen 6 epizod) a přepsaně, jakoby původní termín měl být o Vánocích, ale to se neví, co se bude dít ohledně voleb v Americe, takže se narativ podzemního ozbrojeného hnutí šefům v Netflixu mohl nehodit podobně jako nakažlivá biologická zbraň v No time to die uprostřed covidu. Aidan Gallagher zachraňoval s linkou v metru, zbytek rodiny jen rezignovaně dohrál. Zakončení zjevně inspirováno z Dark. ()

Reklama

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsem se toho finále obávala, protože mě předešlá série zase tolik nechytila. Zprvu mi to skákání časovými osami nesedělo, ale nakonec to do sebe dobře všechno zapadlo. Nejvíc mě tu bavil pětka. Jeho vývoj v metru celkem překvapil, ale v pozitivním slova smyslu. Narážka na Misfits mě taky pobavila a skvěle to tam sedlo. Jako zakončení mi to přišlo naprosto dostačující. Jen toho blbýho Baby Sharka z hlavy hned tak nedostanu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní uzavření, které má ale v mých očích víc much než předchozí řada. Tou největší masařkou je fakt, že celá série působí nedodělaně a polovičatě. Celé to působí jako kdyby tvůrci měli nějaký plán, který se ale na poslední chvíli změnil a muselo se přepisovat a vyhazovat. Jestli to tak bylo, nebo se od začátku počítalo jen se šesti epizodami je ale nakonec jedno. Linka s metrem se povedla, Pětka potvrdil že je zaslouženě moje nejoblíbenější postava a samotný závěr je vlastně docela v pohodě. Ač mi tahle parta bude chybět tak je nakonec dobře že se to nebude zbytečně protahovat…70% ()

SavagerXx 

všechny recenze uživatele

Vypadá to že tu bude v menšině, ale pro mě docela zklamání. Spousta věcí nebyla dovysvětlená, konec dokonce přímo nedává smysl v kontextu třetí série protože Kugelblitz. Věci se dějou jen protože se dějou a chybí k nim pádnej důvod. Klaus, jedna z nejvíce oblíbených postav celého seriálu tady prakticky neudělal vůbec nic. Luther neprožívá žádný trauma z toho že přišel o lásku svýho života max. jí 2x zmíní, Allison je hned odpuštěno, Reginald je podle seriálu úplně nová verze sebe sama která nemá nic společného z postavou ze třetí série a tim pádem teda nechápu proč vůbec konec třetí existuje. Některý postavy mají nový nebo předělaný schopnosti a jiný mají stejný protože proto. Soundtrack taky není tak dobrý ale to už bylo i ve třetí. Za mě celkem zklamání a mam z toho stejný pocity jako u předchozí série, tam sem si říkal že je to nejspíš poslední a je škoda že tvůrci něudělali tu nejlepší sérii co mohli když věděli že Netflix už to nejspíš neprodlouží, to stejný se stalo teď. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Při cestě v dodávce hraje píseň „Baby Shark“. (J0HAN)

Reklama

Reklama