Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2024, 5 h 41 min (Minutáž: 48–69 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šest let po novém začátku stojí bezmocní Hargreevesovi proti tajné společnosti a zjišťují, že největší hrozba pro vesmír jsou možná oni sami. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Syndrom fanoušků GOT se po letech přenesl jako virus na další seriál, co si to nezaslouží, a tak tu máme finále, o kterém ti, jichž je víc slyšet, hlásají jako o nejhorším zakončení serialové dekády. Já jsem Umbrellu nikdy nebral jako seroš, u kterého bych seděl jako u nevytržení, ale svým způsobem jsem si na tu divnou rodinku zvykl a rád zkouknul další zmatečné dobrodružství. Toho jsem koneckonců zastáncem i v samotném závěru, kde se sice krátilo všechno, co se mohlo, ale samotný závěr nepovažuju za nic, nač bych měl jakkoli nadávat. [viděno na Netflixu] ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO ŠTVRTEJ A FINÁLNEJ SÉRII: Na to, že mala posledná séria len šesť častí, čo som si myslel, že pozriem za dve noci, tak som to pozeral viac ako týždeň, čo je neskutočné z dvoch dôvodov. Deje sa mi to vtedy, ak je niečo možno zaujímavé, ale nie natoľko, aby ma to neuspalo napriek tomu, že to preháňam s ultra neskorou projekciou (po druhej hodine v noci) a za druhé, na to, že to bolo aj fajn krvavé, ako vždy, aj fajn uletené, ako vždy, dokonca aj creatúra na konci stála za to, tak mi to neprinieslo nič extra nové, čo by stálo za vysoké hodnotenie. Druhá séria zostáva pre mňa asi najlepšia. najotravnejšie postavy v seroši sú Allison a samozrejme babochlapec Victor, ostatní sú priehľadní a ako vždy, tak aj teraz to ťahá Five, od prvej série po poslednú. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávalo to ani za mák smyslu, spousta věcí si protiřečila, ale pár nápadů nebylo špatných. Je vidět že se lítá na slepo podobně jako v poslední řadě Hry o trůny, protože předloha taky ještě není dopsaná. Takže kostra a nápad na finále jsou zajímavé, ale provedení je tristní. Nejlepší pasáž je vzpomínka na misi v minulosti. Viktor je na pěst a jako Vanya býval alespoň trochu sympatičtější když už zůstává tím hlavním důvodem proč jde svět do sraček. Pětka je tahoun, ale pere se s nelehkým úkolem. Ostatní jsou více méně do počtu. No zaplať pánbůh, že už je konec, na první dvě série budu možná rád vzpomínat, ale vždycky si raději přečtu předlohu. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu chaotické, ale sympaticky hořkosladké zakončení, u které jsem se obával toho, že mu uškodí jen šest epizod, ale nakonec to není tak patrné, jak jsem se děsil. Něco působí uspěchaně, něco působí trošku zmateně a záporáci (byť skvěle zahraní) by si zasloužili trošku více rozpracovat, ale ve finále to bylo rozloučení, které mě nenechalo chladným. Tahle výtečně obsazená nefunkční rodina mi bude chybět. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mame tu poslednu seriu jedneho z mojich velmi oblubenych serialov. Tato seria bola slabsia nez tie predchadzajuce, ale celkom solidne to uzavrela. Je mi smutno a budu mi chybat tieto sialene postavy, skutocne som si ich oblubila a 5. mimochodom stale ostava mojou naj postavou. Trpky koniec, ktory ale chapem….. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (3)

  • Při cestě v dodávce hraje píseň „Baby Shark“. (J0HAN)

Reklama

Reklama