Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta je v plné síle a vyráží hledat dceru Syho Grossmana. Brzy se ale ve zdánlivě poklidném městečku setkají s nepřátelstvím. (Netflix)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli si mě Umbrella kdysi hlavně v druhé sezóně něčím získala, šlo rozhodně o tu vždy dost zajímavě provedenou akci, stojící na rozmanitosti schopností hlavních hrdinů. A co ještě musím vyzdvihnout mezi pozitiva, je velký posun v proměně Ellen Page v Eliotta Page. Victor už do seriálu zapadá mnohem lépe než posledně. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím to není tak špatné, i když se používají ohrané triky. Power-upy, rádobyvtipné situace s tělními tekutami, klišé zápletky.které lze prokouknout prakticky hned. Seriál hraje dost na jistotu, což by nebylo zlé, kdyby taková byla celá série. Ale čuchám čuchám stejné příznaky jako u 2. série. První dva díly dobrý, a pak kýbl pomyjí.. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se “něco děje”, ale scénář si opět podřezává pod sebou větev (písnička v autě co “nejde vypnout” chvíli hraje, chvíli ne). Page se čím dál více chová jako klaun (jediné co předvádí je snaha “hrát kluka” a na zbytek nemá rozsah). Dokonce i zuby má žlutější než zbytek osazenstva :D. A závěr epizody zase komplet pohřbil o co se 40 minut snažili. Scénář se pohybuje v kruhu. Příští epizoda bude zase o tom, že hledají stejnou pipku (v autě kde nejde vypnout jediná písnička - když scénář chce). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Při cestě v dodávce hraje píseň „Baby Shark“. (J0HAN)

Reklama

Reklama