Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta je v plné síle a vyráží hledat dceru Syho Grossmana. Brzy se ale ve zdánlivě poklidném městečku setkají s nepřátelstvím. (Netflix)

Recenze (4)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím to není tak špatné, i když se používají ohrané triky. Power-upy, rádobyvtipné situace s tělními tekutami, klišé zápletky.které lze prokouknout prakticky hned. Seriál hraje dost na jistotu, což by nebylo zlé, kdyby taková byla celá série. Ale čuchám čuchám stejné příznaky jako u 2. série. První dva díly dobrý, a pak kýbl pomyjí.. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli si mě Umbrella kdysi hlavně v druhé sezóně něčím získala, šlo rozhodně o tu vždy dost zajímavě provedenou akci, stojící na rozmanitosti schopností hlavních hrdinů. A co ještě musím vyzdvihnout mezi pozitiva, je velký posun v proměně Ellen Page v Eliotta Page. Victor už do seriálu zapadá mnohem lépe než posledně. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se “něco děje”, ale scénář si opět podřezává pod sebou větev (písnička v autě co “nejde vypnout” chvíli hraje, chvíli ne). Page se čím dál více chová jako klaun (jediné co předvádí je snaha “hrát kluka” a na zbytek nemá rozsah). Dokonce i zuby má žlutější než zbytek osazenstva :D. A závěr epizody zase komplet pohřbil o co se 40 minut snažili. Scénář se pohybuje v kruhu. Příští epizoda bude zase o tom, že hledají stejnou pipku (v autě kde nejde vypnout jediná písnička - když scénář chce). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Při cestě v dodávce hraje píseň „Baby Shark“. (J0HAN)

Reklama

Reklama