Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když tým zjistí pravdu o Jennifer, vydá se ji a Bena hledat. Klaus se snaží rychle vyváznout z nepříjemné situace. Pětka a Lila chtějí změnit minulost. (Netflix)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posun v ději je sice důležitý, abychom se netočili v kruhu, když jde už o 4. sérii, zároveň jde ovšem ale o poslední a já už se zase ztrácím v tom absolutně nepřehledném skákání v čase, kdy jedna postava z jiné linie ovlivňuje druhou, aniž by to někdo jakkoli opodstatnil. Tvůrci měli nejdříve kouknout na německý Dark a řádně se inspirovat. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to trochu začíná zapadat do těch špatných kolejích. Luther a Diego jsou za idioty, Ellison a Vaňa jsou na odprásknutí, kdykoliv je jim věnovaný delší záběr (a z nějakého zvráceného důvodu, je to velmi často). Klaus je sice fajn, ale lítá ode zdi ke zdi. Všechno zachraňuje Pětka, který už ale nemá tak kousavé komentáře jako dříve.  Minor Spoiler: Vážně by se Ben nikdy Klausovi nezmínil o příčině své smrti? Odkdy se Allison stará o Klause? V předchozí sériích spolu sotva měli jeden dialog. Vždycky ho z bryndy tahal Diego. Proč je Luther a Diego po lobotomii, když v 1. sérii byly tahouni celého týmu? A co na to Jan Tleskač?! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama