Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lila s Pětkou se ztratí při cestování časem. Viktor a Reginald se snaží překazit Benův nebezpečný svazek s Jennifer. (Netflix)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za celé ty roky Umbrelly jsem nedokázal pochopit veškeré motivace všech zúčastněných a na tom padá i poslední sérka, která měla na kratším časovém poli upěstovat mnohem přehlednější sklizeň. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl je lepší koukat se se zavřenýma očima, protože ty dramaturgické chyby jsou vážně k pláči. Děj skáče od jedné postavy k druhé, takže ve výsledku tu máme tak 5 minutový děj. Z toho k hlavnímu ději se vážou prakticky jen dvě postavy...znáte to, blíží se konec světa, čas kvapí. Tak jdete na exkurzi k CIA (prohlídky každé úterý a čtvrtek..), začnete sázet jahůdky, nebo vezmete dcerku na procházku po feťáckem ghettu. No stress. Diego nejdřív poštovní balíček hodí za roh až ke dveřím, a pak květináčem netrefí chlápka z pěti metrů. Allison vyhrabe třímetrovou jámu tak dokonale, že ani nenechá smítko na dřevě. A gratuluji Klausovi k tomu, že nyní vyvolá duchy i když je na drogách...Očividně se na předchozí série nechtělo koukat ani scénaristovi, nebo si řekl, že je to fuk, když to má ten seriál za pár. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nebudu lhát, od třetí série šlo mé nadšení a má pozornost značně dolů. Byla jsem ve fázi "když už jsem to jednou rozkoukala, tak to teda dokoukám" i přesto, že mi tam ty zápletky mnohokrát prostě nedávaly pořádně smysl a vysvětlení některých podivností tady teda taky bylo jak šafránu. Ale tahle epizoda... uff... tak ta mě tak nečekaně zaujala, že to mou pozornost nastavilo o pořádný kus vzhůru. A i když na to jsou od fanoušků mnohdy fakt silně negativní reakce, tak já se řadím do skupinky nadšenců, kterým aspoň tenhle odvážnější scénáristický krok zpestřil jinak dost nedotaženou sérii. Bylo to lehce kontroverzní? No, jako bylo. Ale vzhledem k dynamice oné dvojice v minulých sezónách, to vlastně bylo nastavené už nějaký ten pátek. - Was that weird? - No, which is what makes it weird. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama