Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben a Jennifer jsou v nebezpečí a očista začíná. Rodina se společně připravuje na poslední boj, aby zachránila svět a ukončila zkázu. (Netflix)

Recenze (8)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si vlastně nejsem úplně jistá, co ve mě tenhle konec vyvolává. Na jednu stranu mi přijde, že to dávalo naprostý smysl, že tohle bylo prostě nevyhnutelné a na tu druhou, že to byl ten největší bull*hit, co jsem v poslední době viděla a celková ztráta času. Jsem asi někde mezi tím. Každopádně, tenhle seriál je jedna velká podivnost, takže asi... dobrý? Tak jak tak, zvolila bych asi trochu jinou formu apokalypsy, tohle bylo fakt jen a jen divné a docela nechutné (a to říkám jako fanoušek The Boys). ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu si připadám jak po shlédnutí posledního dílu Hry o trůny. Tolik dílů a všechno to směřuje k tomu, že herci stojí v kolečku a nechají se šimrat slizem. A vážně jim do toho nechci kecat, ale nebylo těch dětí se superschopnostmi narozeno trochu více? Neříkala Vanyia, že umí Marigold z ostatních vycucnou?  Proč byla důležitá ta obří oliheň? Kde bylo durango celou tu dobu předtím? Pořád jen přibývá otázek, což je u posledního dílu hodně špatně. Vlastně závěr seriálu dává nejlepší radu - zapomenout, že existovaly další řady... ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se tu samotné finále jednoho poněkud velkého Netflix seriálu nesetkává s příliš pozitivním přijetím, já ten poněkud netradiční konec vítám, byť je každým coulem cítit, že tohle se plácalo velmi narychlo. Tahle rodinka nebyla mým nej seriálem z dílny červené knihovny a ani nemůžu tvrdit, že mi bude jakkoli chybět. Ale své silné momenty nám dokázala nabídnout. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama