Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 1

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (749)

akisha 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, kterej doplácí na nevyrovnanost děje, ale jinak je to obstojná jízda s příjemným soundtrackem, dobrou nosnou zápletkou a pár hodně fajn nápady (Marlon). Líbila se mi i značná nepředvídatelnost, což se u animáků rozhodně cení. Oproti Despicable me to má lepší finále, ale bohužel ani tentokrát se to neobešlo bez disco-konce. Na druhou stranu dabing byl nadprůměrnej a celkově je to fajn oddychovka. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút som mal zmiešané pocity, ale paradoxne so smrťou hrdinského Metromana prišlo oživenie a postupne sa to už iba zlepšovalo. Dnešné animáky sú už do detailov premakané, takže v prvom rade musí zaujať príbeh a postavy. Sympatie k Megamozgu budú spočiatku kolísavé, ale neskôr vás dostane a budete mu fandiť. A čo by to bolo za rozprávku keby nezvíťazilo dobro, nie? Veľkolepé naháňačky a demolačné bitvy medzi mrakodrapmi sú výborné a po tejto akčnej stránke animák určite boduje najviac. Trochu humoru navyše by neuškodilo, ale rockovo-metalová pecka "Highway to hell od AC/DC mi to dokonale vynahradila a ten tradične záverečný M. Jackson pobaví tiež. Vydarená vec! 80%. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že to pro mě bylo trochu příjemné překvapení, nečekala jsem, že by se mi to až tak líbilo. Ať mi nikdo netvrdí, že s Padouchama není větší sranda než s klaďasema. Je sice fakt, že ten konec kdy obrátí a stane se z něj ochránce města (i když samozřejmě je to pořád padouch) bych tam mít nemusela. Jinak to ale bylo vtipné, výborný soundtrack. 4* "I´m Bad, I´m Bad.. You know I´m Bad" ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Alan J. Schoolcraft, Brent Simons | Hudba: Hans Zimmer, Lorne Balfe | Produkcia: Lara Breay | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: DreamWorks Animation, Pacific Data Images, Red Hour Productions | Rozpočet: 130 miliónov $ | Tržby: 317,415,120 $ | Našťastie, zase trochu iný animák. Až neuveriteľne šlapajúci scenár, grafické spracovanie a o hudbe už ani nehovorím - všetko s vkusom vybrané. Jediné, čo mi nedá pokoj, je krutý podtext: Ak ste v živote len všedný kameraman, nemáte ani štipku nádeje byť niečim viac, a už vôbec nie šancu získať ženu svojich snov. A vlastne na základe tohoto faktu stavia príbeh z kameramana Halla zloducha Titána... Ale späť k celkovému dojmu: Super jazda, kde ma najviac pobavila scéna s projektovanou hlavou Megamaindu s obrovským RollingStone-ovským jazykom, pod ktorou sa púšťa pesníčka Guns'n'Roses :) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Megamysl stojí především na rafinovaném využívání a variování postupů z klasických superhrdinských děl (například batmanovský komiks Killing Joke). Výborně si pohrává s pravidly žánru, těží z ozvláštňování superhrdinských klišé a díky tomu působí i přes zdánlivý nedostatek originality velmi neotřele a svěže. Oceňuji pořádnou dávku popkulturních odkazů a nepříliš předvídatelnou zápletku. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Při tréninku Titána (Jonah Hill) háže Prcek barely v robotickém obleku gorily, což odkazuje na videohru „Donkey Kong“. (LaserJet)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno