Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 3

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (749)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Po mém interním srovnání tak trochu podobného Já, padouch musím uznat, že Megamysl prohrává na plné čáře a mé 4* považuju až za příliš velký projev štědrosti. Čtvrtou hvězdu nakonec přidávám zejména díky ozvláštňujícím prvkům (žánrové přechody a důmyslné porušování pravidel jednotlivých žánrů - filmy/komiksy o (super)hrdinech apod.) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Animák, který si jak je tomu zvykem půjčuje od hraných filmových kolegů, naštestí mu to jde ale vtipně a chytře.Vizuál paráda, příběh baví, akce mraky, nadupanej soundtrack...tvl Ozzy....prostě skvělá trefa ve všem a příklad toho, jak málo stačí, aby se se film chytil u širšího a hlavně staršího publika.Jeden z nejlepších animáků.85%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Megamind je príjemné prekvapenia a príjemná zábava pri ktorej sa len ťažko nudiť. Dej je v podstate jednoduchý, ale dobrý a občas donesie so sebou za tých 90 minút aj moment prekvapenia. Animácia je pekná, hlavný hrdina je farbou trošku odlišný ako vy, ale aj tak mu fandíte a soundtrack je nabitý rockovými peckami, ktoré skvelo zapadnú. Ako som už hovoril príjemná zábava a prekvapenie. Mimochodom počkajte si až kým skončia titulky. 90% - 5* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vzdávám hold tomu, kdo vymyslel animovaný film a těm, kteří vyšlapali cestičku až k tomuto naprosto dokonalému dílu. Megamysl je jednak skvělý příběh, jednak skvělé zpracování. Dabing Pitta nebo Ferrella a ACϟDC k tomu jej také posouvá o kousek dál. Upřímně, naposledy jsem se takhle zíral u Užasňákových. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Samozrejme se nabizi srovnani s Despicable Me, oproti kterymu to ma ale navrch. Coz je ale dany tim, ze i kdyz i tady se hlavni hrdina ocekavane polepsi, neni to zadna infantilnost s malejma holcickama. Co se tyce pribehu, vetsinou se da docela dobre predvidat, co se stane dal, ale presto je na pomery animaku docela vymakanej. Jinak neni moc co resit, prijemnej dabing, fajn animace i hudba a slusna zabavna jizda od zacatku do konce bez nejakejch hluchejch mist. Ja jsem spokojenej. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Během filmu se oblek Roxanne (Tina Fey) mění podle jejího postavení vůči Megamyslovi (Will Ferrell). Ze začátku je červený, což je pravý opak Megamyslovy modré, v polovině filmu - během jejího vztahu s Bernardem (Ben Stiller) - se změní na fialovou, protože si přestává být jistá, jestli je Megamysl opravdu tak zlý, a na konci filmu je zcela modrý. (Alfred_Duck)
  • Ke každému ze tří superhrdinů se vztahuje jedna barva. U Megamysla (Will Ferrell) jde o modrou, v případě MetroMana (Brad Pitt) je to bílá a Titanova (Jonah Hill) barva je červená. Shodou okolností se všechny tři barvy objevují na americké vlajce. (Katie016)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama