Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (759)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre sa na to pozerá, je to pastva pre oči, pekné vizuálne efekty. Dej je zaujímavý dostatočne aby udržal divákovu pozornosť, aj keď by som uvítal trocha viac akcie a napätia. A tiež treba uznať, že je to niečo nové, originálne, čo tu ešte nebolo. Ja som celkom spokojný. Neviem však presne čo, ale niečo mi bráni dať plný počet. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Úplně se mi z toho zatočila hlava! V kůži Johna Malkoviche potkává Věčný svit neposkvrněné mysli, aneb tenhle film je jako to nejlepší z Charlieho Kaufmana :) A i když příběh není tak promakaný, jak by mohl být a spousta zásadních věcí se tu řeší takřka střihem, prostředí je natolik úžasné, že si to plnej počet zaslouží. Pro mě film roku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako brilantní matematik jsem si vychytrale spočítal, že moje hodnocení tohoto snímku jsou přesně tři hvězdy se statistickou odchylkou plus mínus dvě hvězdy. Je totiž velký rozdíl v tom, zda film hodnotím z hlediska krásy viděných obrázků nebo z hlediska promrhaného potenciálu. Ve světech se soukromými gravitacemi mi zkrátka bylo vyloženě parádně, ale romance byla poněkud unylá a příběh až zkratkovitě pitomý. Takže, ač v podstatě žádná z ingrediencí tohoto snímku nebyla vyloženě průměrná, tak prostým aritmetickým průměrem nemohu dojít k jinému než průměrnému hodnocení a to ani kdybych se přitom postavil na hlavu, zamiloval se a shořel. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný romanťák se skvělými herci! Kirsten Dunst je má oblíbená herečka a zde jenom potvrdila, že je vážně skvělá. A Jim Sturgess taky hodně překvapil. Námět a celkový nápad filmu je geniální, je zde propojena láska s vědou a něčím zakázaným, což je v podstatě přirozené, ale tady je to vše ještě více zvláštnější dvěma světy, které se hodně liší a přitom jsou tak stejné. Mě to hodně bavilo; neříkám, že je to naprostý top, ale má to k němu hodně blízko, mohu pouze doporučit! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dva rozdielne svety. Tí hore a tí dole. Vrch predstavuje moc, peniaze, hojnosť, spodok zase rozklad, kriminalitu, chudobu. Nepriepustné a zároveň neprípustné je prenikanie jedného sveta do druhého. Kastovníctvo a sila pôvodu púta k sebe silou gravitácie. No láska dokáže divy. Spolu s neprispôsobením sa uniformite. Rozdelenie slúži vykorisťovaniu. Poznanie je jasné: dva rozdielne svety sú a predsa je len jeden. Kryštalicky jasné posolstvo o zmiernení majetkových antagonizmov silou srdca odeté do dnes populárneho new ageového hávu fantastického príbehu. Myšlienka? Originálna! Vyústenie? Pozitívne! Vizuál? Skvelý! Herci? Mňam! Samé pozitíva a predsa celok pôsobil ako článok v magazíne s lesklými stránkami a skvelým dizajnom. Neobvykle a novo informujúcim o fungovaní spoločnosti. Po prečítaní však zanechávajúcom pocit minimálneho myšlienkového obohatenia, pretože zase šlo len o atraktívne podanie dávno známych právd. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu začalo v Montreale v roku 2010. Tvorcovia mali v pláne natáčať vo Francúzsku, lenže výška daní rýchlo zmenila ich rozhodnutie. (Greenpeacak)
  • Projektu předcházela vize, kterou režisér Juan D. Solanas popsal takto: „Viděl jsem horu s klukem koukajícím se nahoru, a jinou horu s dívkou dívající se dolů.“ (Zdroj: collider.com) (Dalfor)

Reklama

Reklama