Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

David Schwimmer to uchopil docela dobře, ale jakoby pak nevěděl, jakým směrem se vlastně vydat. Dívala jsem se na film hlavně kvůli Cliveovi Owenovi, který zde však nijak extra velký prostor nedostal. Trust má dobrý námět, kterému by jistě pomohlo hloubější zpracování a také kvalitnější scénář. Chování postav mi přišlo často pochybné, především v případě zneužité Annie, kdy naivně hovořila o tom, jak ji muž, jež ji zneužil, miluje, jak je pro něj výjimečná a když jí psycholožka vysvětlí, že stejně se choval i k dalším dívkám, děvče se rozpláče a řekne, že to dělal jen proto, aby se s ní vyspal. I tak Liana Liberato svou roli zvládla dobře, hodně mi připomínala Rachel Miner. "V mý škole jsou holky, které se vyspaly s půlkou fotbalového družstva. Já přijdu o panenství a mí rodiče z toho udělají federální případ." ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s ohraným tématem, které je oddělené na dvě naprosto jiné poloviny. V první se seznamujeme se zápletkou, znásilnění mladé dívky, která pedofila miluje a chrání ho, což se může stát, ale je to krajně nepravděpodobné. Paradoxně většině lidí se to od poloviny nelíbí, ale mě se druhá část líbila po psychologické stránce více, herecké výkony otce a dcery to táhnou mírně nahoru, ale i tak je to uspávající, alespoň ten závěr mohli zdramatizovat. 50% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale film nepřináší nic nového. Filmů s podobnou tematikou jsou mraky a tohle je prostě další z mnoha, takže pro mě podprůměr. To, že chatování je vlastně plné anonymity a sexu dneska ví už každý puberťákk (kromě hlavní hrdinky - očividně). Kdyby to bylo trochu drsnější ve stylu a la Výkupné, bavila bych se. Takhle jsem prostě jen koukala a čekala, kdy se ten pán vloupe do baráku a trochu se to rozjede. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

No čo s takou dcérečkou? U mňa je isté, že by schytala pár dobre mierených faciek - také „materské“, aj keď som otcom. Po „vychladnutí“ sa jej pokúsim vysvetliť, že kurevník, ktorý ju na hoteli sexuálne zneužil už na prvej schôdzke, ju určite nemiluje, zvlášť ak sa niekoľko dni „po“ ani neozve. Na internete sa nájde veľa dobrého, ale i hromada špiny a úchylov všetkého druhu. Film celý príbeh spracoval vierohodne, podobných prípadov musia byť tisíce a dúfal som , že sa to nezvrtne do typického amerického thrilleru , kde to Owen z koltom všetko „vybaví“. Postavy sa chovajú približne tak , akoby sa chovať mali a ak si niekto naivne myslí, že jeho dcére sa to nemôže stať, tak je na veľkom omyle. Záverečné vyplakávanie pri bazéne mi už trošku nesedelo a v hodnotení som váhal, no veľké plus má film v tom, že dokáže poučiť a poukázať na veci, na ktoré si treba dávať pozor. Ak máte v rodine 13-15 ročnú naivnú počítačovú „kozenku“ , je to jasná voľba. 60%. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Silné téma, které bylo svým rutinním zpracováním předem odsouzeno k šedému průměru. Není to ani tak Schwimmerova chyba, který si s takovým tématem poradil velmi citlivě, jako spíš chyba scénáře, který jen jede podle zajetého mustru. Herci jsou velmi dobří, především Catherine Keenar mě tu zaujala jako chápavá matka. S hlavní představitelkoou, Lianou Liberato, jsem měla trochu problém, protože mi její výkon připad místy až moc "hraný". Nakonec mě film zaujal spíše otázkami, které vyvolává(bezpečnost internetu, nedůvěryhodnost registru násilníků atd.), než samotným příběhem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama