Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Děvčátko zasloužilo daleko tvrdší životní lekci a to ne proto, že bych ji to přál. Prostě pokud mladá koza, které ještě neodpadla ani skořápka od zadku, dokáže takhle konverzovat na netu, tak to už je sakra na pováženou. Když ji to ale nedocvakne ani v okamžiku, kdy ji na rande dorazí obstarožní uchylák, tak si to podle mne trochu zasluhuje vyškolit. A potom se ho bude ještě zastávat. No to bylo něco na mne. Realita dnešních dní, nadarmo neplatíme celé pluky lovců internetových zvrhlíků. A dokud bude dostávat každý fakan našláplý smartphone, už na prvním stupni základní školy, tak to rozhodně lepší nebude! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná mě budete mít za cynika, ale podobné příběhy mi vážně pijí krev. Čtrnáctiletá holka se DOBROVOLNĚ vyspí s dospělým chlapem a místo toho, aby byla považována za k*ávu, kterou bezpochyby je, v ní její dospělácké okolí vidí ubohou mučednici, která doplatila na internetové seznamování?!? POMOC. Dobře jí tak, náně, já bych jí místo "ťuťu ňuňu" dala takovou facku, až by se jí přetočila hlava. Jako drama slabé (televizní, nudné), chuť podobné nanynky proplesknout, však vzbuzuje dokonale.;-) ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Kladu si doteď otázku, jak vlastně přistupovat k naivitě (a jestli to vůbec byla naivita) a k chování hlavní hrdinky. Otázka, jestli je čtrnáctiletá dívka schopná rozpoznat „dobro a zlo“ a domýšlet hlouběji důsledky svého jednání, může být dost ošemetná. David Schwimmer režíruje nápaditě, dává velký prostor Cliveu Owenovi, který předvádí jednu ze svých lepších hereckých poloh (závěr je vážně krásně dojemný, téměř bez patosu) a vcelku komplexně se mu daří zachytit psychiku Annie v návaznosti na onen čin. Nevím, co bych přesně chtěl, aby v tomhle filmu bylo jinak, ale některé věci mi přišly trochu nedotažené, což ve výsledku srazilo celkový dojem do vod mírného nadprůměru. David Schwimmer je každopádně jako režisér bezesporu talentovanou personou. Na jeho další film se podívám velmi rád. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobře zahrané (hlavně rodičovská dvojice Owen,Keener) a v určitých momentech i poměrně silné.Bohužel pouze v určitých momentech a to je docela škoda.Téma je aktuální a určitě by se z toho dalo vytřískat mnohem víc.Na druhou stranu je to teprve druhý celovečerní Schwimmerův režijní pokus a v tomto ohledu určitě nezklamal.Vzhledem k tomu,že jsem se na Trust nijak extrémně netěšil jsem příjemně překvapen...70% ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s ohraným tématem, které je oddělené na dvě naprosto jiné poloviny. V první se seznamujeme se zápletkou, znásilnění mladé dívky, která pedofila miluje a chrání ho, což se může stát, ale je to krajně nepravděpodobné. Paradoxně většině lidí se to od poloviny nelíbí, ale mě se druhá část líbila po psychologické stránce více, herecké výkony otce a dcery to táhnou mírně nahoru, ale i tak je to uspávající, alespoň ten závěr mohli zdramatizovat. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama