Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu nikomu namlouvat že tento marketingový počin Ubisoftu obsahuje oskarové herecké výkony a bůhvíjakou zápletku. Nicméně jsem byla touto záležitostí příjemně překvapena. Počítačem úžasně vytvořený renesanční svět, nádherné kostými, doplňky, hudba - to všechno mě vtáhlo do Itálie 15.století, kterou jsem si těch 40 minut vážně užívala. Herci byli typově docela vhodně vybráni, takže nikterak svoji přítomností nerušili a příběh taky nijak neurážel. Každopádně jsem si u toho pořád říkala: sakra, proč někdo nenatočí z tédle doby a prostředí celovečerní film ... ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

AC II Považujem za najlepšiu hru akú som kedy hral. Nie len fantastickou hrateľnosťou, ale hlavne príbehom a atmosférou. Postava Ezia mi prirástla k srdcu viac ako akákoľvek iná. Tento prequel veľa objasnil hlavne čo predchádzalo SPOILER poprave Eziovich bratov a otca. KONIEC SPOILERU. Na jednej strane vítam, že Giovanniho, Rodriga Borgiu ci Medicciho a Umberta si zahrali tí istí čo v hre, o to viac zamrzí, že Federica a Ezia aspoň tí istí nenadabovali. Potom sa to prejavilo až príliš výrazným anglickým prízvukom oboch. V každom prípade sa však na poli herných filmov jedná o nadpriemerný kúsok. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako bonus k hre funguje tento film veľmi dobre, ale samostatne neobstojí. Môže za to krátka stopáž, nepresvedčivé herecké výkony a nepodarený záver, ktorý síce navnadí na hru, ale nie je uspokojujúci. Vizuálna stránka je na veľmi dobrej úrovni a to i napriek tomu, že prostredie bolo kompletne urobené na počítači. Bojové scény sú trochu chaotické, kameru inak ale chválim. Celkovo vzaté je to veľmi dobrý propagačný materiál, ale nič viac. 7-/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodina. Spravedlnost. Čest. Můj meč je veden těmito hodnotami…. Vždycky jsem měl rád herní videa (kolikrát se člověk bavil víc jak u hry). Přiznávám: na Assassin's Creed se nedívám kvůli tomu, jestli Giovanniho mise v zájmu bezpečnosti Florencie bude úspěšná. JÁ JEN ČEKÁM NA POŘÁDNEJ FILM O NÁJEMNÉM ZABIJÁKOVI!!! Těm nejnedočkavějším udělají ony hezké obrázky, správné barvy a trocha dobrodružství radost. Stejně jako hráčům fakt, že to, jak to dopadne záleží jen na nich. Škoda, že to nemohou říct i filmový fanoušci! ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Všechny hry s Eziem (všechny Assassins creed) jsem dohrál. A tohle není vůbec špatný. Dobré zpracování prostředí, pohybů a dokonce pokus sladit chvilky ze hry s tímto filmem. Kdyby těch momentů bylo víc, možná bych dal 5*. Krom toho se mi moc líbila kamera. Jen to, že je půlka v hrozné tmě ubírá na kvalitě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama