Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Assassin`s Creed ako hru som nikdy nehral a nepoznal som to. Toto filmové krátkometrážne spracovanie nám čo to povie o udalostiach spred druhého vydania hry, avšak pre tých neznalých je to v zásade len nejaký historický príbeh, ktorý v zásade nehovorí niečo podstatné. Vizuálne síce fajn, ale obsahovo mi to veľmi nič nedalo, nakoľko hru nepoznám. 50 % ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jak už tady více lidí psalo, je to přeplácané počítačovou technologií. Jasně ja to chápu, má to být uvozovací "filmík" na Asassin´s Creed II, ale mohli to udělat líp. Co se týče podoby herců kontra postav z AC, tak se povedla, avšak zbytek ani náhodou nemusel být počítačový. Je to jediná velká vada, no ale ještě mi tu chybí lepší příběh, já chápu že jako "před příběh" to je možná akorát, ale nemá to ani na 3 hvězdy. ()

Reklama

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

Vidět CGI středověkou Florencii,Řím či Benátky je neskutečný vizuální orgasmus a nejednou jsem vyvalil oči a řekl něco jako:,,Muhe...Ehehe Eeee...wááu!''Příběh AC2 je mi znám a tak jsem sledoval preqel který mi učaroval svojí profesijonalitou a nádherou středověkých italských měst a okolí.NNejzábavnější ale bylo sledovat intriky rodin a souboje(Zvláště (ne)závěrečný souboj je lahůdka sledovat.),,Jsem Giovanni Auditore da Firenze a jsem asasin." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama