Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Za posledních pár let jsme se bohužel moc dobrých komedií nedočkali. Navíc u dvojice Dugan a Sandler nikdy nevíte, jednou nahoře, potom dole. Je škoda, že tentokrát to tak úplně nevyšlo. Sandler sice zvládl obě role skvěle, ale scénář mohl být promakanější. Humor se naštěstí strále drží v poměrně inteligentní rovině a neshazuje se k laciným fórkům. Kromě pár kvalitních záchvatů smíchu jsem se nejvíce pobavila u reálných nahrávek na záčátku a na konci. 3*. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tohle nesmí nikdy nikdo vidět!" říká Al Pacino a já na to, že mně bylo až stydno, když jsem sledoval takového kanóna, kterak ze sebe nechá dělat vola. To Sandler je ocejchovanej už dávno, u něho mě bohužel nemá co překvapit, i když uznávám, že Jack a Jill nebyli dalek toho, abych šel do sklepa hledat černou vlajku. Doufám, že si ten pohár horkých malin všichni náležitě vychutnávají, osobně bych se přimlouval za to, aby dostali i přidáno. Jednu hvězdu za...šmankote, za co vlastně? Jasně, už vím - párkrát jsem se usmál, ale nechtějte po mně prosím vás, abych si tuhle splašku chrstnul na hřbet ještě jednou a pokoušel se v ní hledat čemu. Díky. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler strikes back! Ti co si mysleli, že už to nejde, spadnout ještě hlouběji do útrob nevkusu, dostali jednu přímo na klec. Jack a Jill jsou totiž těžce vývarová slátanina plná nevkusného humoru, absurdit a dvojité porce nepříjemného Sandlera. Ke všemu je tu navíc Al Pacino, který musel být hodně zoufalý, že vzal takovouto roli. Pro snímek totiž není možné najít omluvu. Špatný film který dělí od naprostého odpadnu snad jen fakt, že tak špatné aby nemohlo být hůř to ještě nebylo. (A to není výzva Adame!) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Jediné plus snímku je samozřejmě Al Pacino, který tady pobaveně przní svou pověst (úchvatně blbá reklama je prostě skvostná) a cokoliv mimo Ala je příšernost - ta tlustá kráva Jill je prostě na zabití. Je mi fakt líto, že první Pacinova komická role musela být zrovna takováhle transvetistická blbost. Film má dost mizerný scénář - kromě vedlejší linie romance s Alem jako kdyby scénáristi netušili, jak příběh vyvíjet - prostě sází do stupidní story o nesnesitelné pitomé krávě a jejím smíření s relativně normálním bratrem hromadu provařených scén typu "tlustá kráva rozsedne zvíře", "tlustá kráva se někam praštila", "tlustá kráva dostala průjem a vybombardovala záchod", atd., jejichž zasazení do dějové kostry bylo asi tak pečlivě naplánováno jako když vymýšlíte, jak precizně umístit do polevy na dort jednotlivé lentilky. Chtěl bych upozornit, že docela podstatná většina Sandlerových netaktních komedií mě bavila, ale tohle je další jeho snímek po Just Go With It, kde jsem měl dojem, že Sandler není schopen rozpoznat, kde vtip nefunguje a kde mu nějak dochází schopnosti bavit. Navíc si opravdu myslím, že vtipy s mexickým jídlem, prděním, průjmy a výkaly už nefrčí docela dlouho. Za tenhle film by si všichni kromě Ala zasloužili přetáhnout po zádech židlí. "Spal to, spal všechny kopie", jak říká Al na konci filmu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama