Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hodnocení dosti bída, ale to mě nemůže odradit. Adam Sandler opět nezklamal a i když komedie je spíše trapná, tak jsem se smál po celou dobu. Al Pacino svým charakterem také přidal, každá role měla své. Příběh sice nebyl originální, spíše typický, ale to se čeká u komedie téhož typu. Happyend jak má být je také na místě, tak že není si na co ztěžovat. Občas člověk musí jít proti proudu.. 6/10 = 65% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film splnil účel - pobavil mě. Sandler ve dvojroli byl super. Zejména první půl hodina měla hodně vtipných scén, které člověka maximálně rozesmály (Jill na skůtru v bazénu, Jill hraje fotbal, atd..). Je mi jasné, že to byla strašná volovina, takže kvalita filmu je na odpad. Ale tak co, pokud člověk není kritický a umí se nad tím povznést a nechat se bavit, tak film s úsměvem dokouká. Al Pacinova role byla trochu mimo, to je fakt. No a aby se film nedostal do černých čísel, podpořím ho 4 hvězdičkami. 70% (with J.) // Cože, já jsem se na film podíval znovu po 24 hodinách od prvního dokoukání? To není možné :))) ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, neskutečná blbost. Proboha, proč se tam objevil Johnny Depp a Al Pacino, který hrál taky dementa. Jakože od Adama Sandlera by člověk takovou pi****nu čekal, ale i přesto, se u většiny filmů aspoň bavím, ale tohle bylo ubohé, trapné a nekoukatelné. A jeho jekot jako holka trhá uši. Doslova. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k Adamu Sandlerovi si tento film nezaslouží jiné hodnocení než odpad!. Strašně mi vadil ten americký, stupiditou nasáklý komediální styl, který mi hrozně vadí. Dá se říct, že tento film neměl vůbec žádný příběh a Adam Sandler v roli Jill, to bylo něco strašného !! Malinko mě tento film znechutil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama